5 grunner til hvorfor du bør reise på elvecruise med oss!

Et elvecruise har mange fordeler som andre ferieformer har vanskeligheter med å slå. Alt fra å oppleve alle de spennende stedene uten å måtte pakke ut kofferten flere ganger, til å ha et rom med utsikt som endrer seg hele tiden. Men hvorfor reise med akkurat oss? Her gir vi deg 5 gode grunner!

1. Alltid egen reiseleder

På alle våre elvecruise er det med en erfaren reiseleder fra oss. Reiselederen ordner ikke bare opp i alt det praktiske underveis, men er det sosiale limet i gruppen og sørger for at alle blir sett og inkludert.

Tone – en av våre populære reiseledere

2. Utfluktsprogram inkludert i prisen

Vi har lang erfaring og i samarbeid med våre dyktige reiseledere setter vi sammen et spennende utfluktsprogram. Du trenger ikke å bekymre deg for hvilke utflukter du bør velge – vi har allerede gjort det for deg. På enkelte elvecruise tilbyr vi til og med eksklusive utfluktsprogram som kun er tilgjengelig for vår gruppe!

Vi opplever historiske Rouen til fots på vårt elvecruise på Seinen

3. Et elvecruise for enhver smak

Vi tør påstå at vi har elvecruise som passer for alle. Vil du fordype deg i historie og kultur? Er du en mat- og vinelsker? Eller kanskje du er fascinert av blomsterprakt? Vil du komme i førjulsstemning med besøk til noen av Europas flotteste julemarkeder eller møte våren i en romantisk by? Kontakt oss, så finner vi elvecruiset som passer for akkurat deg.

Opplev blomsterprakten i Keukenhof på våre elvecruise på Rhinen

4. Personlig service

I dag er det ikke alltid en selvfølge å få snakke med et «ekte» menneske når du kontakter et reisebyrå. Hos oss er du alltid velkommen til å ringe oss i åpningstiden fra mandag til fredag mellom kl. 09.00 – 15.00. Du kan også sende oss en e-post når som helst, og du vil få svar i løpet av vår kontortid. Hvis det skulle oppstå noe alvorlig under reisen, kan du kontakte din reiseleder på stedet eller ringe vår nødtelefon, som er betjent også utenfor åpningstid.

Når du ringer til oss er det ofte Ida du får snakke med

5. Og den aller beste grunnen av alle … 

Våre gjester ønsker å reise med oss igjen og igjen. En bedre bekreftelse på kvaliteten på våre elvecruise får vi vel ikke?

Ingenting gleder oss mer enn fornøyde gjester

Bli med oss på et uforglemmelig elvecruise! Utforsk alle våre elvecruise her!