6 gode grunner til å reise på langtidsferie

Er du usikker på hva langtidsferie er og om det er noe for deg? Her er 6 gode grunner til at flere og flere velger det gode liv i varmere strøk når høsten og vinteren fester grep hjemme i Norge.

Du har sikkert kjent følelsen av at ferien er over før du får sukk for deg. Akkurat i det du kommer inn i den ferierytmen, er det allerede på tide å pakke kofferten for hjemreise.

Når ferien strekker seg over flere uker, slipper du å tenke på dette. I stedet rekker du fint å bli kjent i det nye nærmiljøet ditt, reise på spennende utflukter, finne fram til flere favorittkaféer og kanskje lese en bok eller tre. Etter hvert kjennes det nesten som hjemme – noe trygt og godt som du gjerne vil komme tilbake til flere ganger. Flere av våre gjester kommer tilbake år etter år.

Her er 6 gode grunner at langtidsferie er så populært:

1. Ferieleiligheter i ypperste klasse

Når du skal være borte fra hjemmet ditt i lengre perioder, er det godt å vite at leiligheten du skal bo i har mange av de samme bekvemmelighetene som du er vant med.

Vi i Aller Travel tilbyr kun leilighetshotell med god standard i trygge omgivelser. Anleggene er nøye valgt ut for å gi deg best mulig komfort i ditt «hjem borte fra hjemme». Alle leilighetene er godt utrustet med separate soverom og bad, oppholdsrom, kjøkkenkrok og balkong/uteplass.

Det viktigste at du trives. Derfor har mange av våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker som du står fritt til å benytte deg av.

To populære resort på Costa del Sol kysten i Spania, i Estepona og Benalmadena. Her finner du store leiligheter av høy standard med flotte felles anlegg, bassenger og solplasser.  

I Estepona vil du trives

2. Aktiviteter for alle

I løpet av oppholdet tilbys det et bredt utvalg av sosiale samlinger, aktiviteter og utflukter og du velger selv hvor bye du vil delta på. Hvis du vil, kan du være med på forskjellige aktiviteter og utflukter hver dag.

Ønsker du tid til å utforske litt på egenhånd eller rett og slett bare nyte enkelte dager for deg selv, så er det også helt greit. Valgmuligheter og frihet står i fokus – du er jo tross alt på ferie!

Eksempler på aktiviteter som blir tilbudt i løpet av oppholdet er quiz, vinsmaking, språkundervisning, dans, vaffelstunder, felles gåturer osv. Disse tilbudene er eksklusivt for dere som reiser med Aller Travel og ledes av vårt erfarne vertskap på stedet.

Sjekk ut langtidsferie i Calpe – her er det alltid høyt aktivitetsnivå, sosialt og mye fellesskap. Trykk her og les mer.

Våre langtidsferier er svært populære og flere av høstens og vinterens avganger er allerede fullbooket. Bestill din langtidsferie i dag!

Det oppstår ofte et godt samhold på langtidsferie.

3. Hyggelig selskap

Det å reise på gruppereise er en sosial aktivitet i seg selv, også på langtidsferie. Underveis arrangeres det flere hyggelige fellesmiddager, møter og utflukter. Det blir med andre ord rikelig med muligheter til å bli godt kjent med dine nye «naboer». Felleskap, godt humør og nye opplevelser skaper samhold og nye, varige vennskap.

Å reise med en gruppe en ekstra trygghet for dem som av ulike årsaker ferierer alene. Det er jo fint å kunne dele opplevelsene med noen underveis. Og kanskje få en ny reisevenn på kjøpet.

GODT TILBUD FOR SINGLE: På Mallorca koster det kun 2000 kr i tillegg for enkeltrom og er derfor veldig populært bland våre gjester som reiser alene.

4. Behagelig klima gjør kroppen godt

Alt blir litt enklere når det er lyst og varmt rundt oss. Leddene bli mykere, noe som gjør det lettere å bevege seg. Kjenn også at smilet blir bredere og at livsgleden øker når kroppen har det godt og hjernen blir stimulert av et blomstrende sosialt liv. Med andre ord kan et lengre opphold i varmere strøk en positiv innvirkning på både kropp og sjel.

Og helt ærlig, hvem vil vel ikke heller nyte livet på en fortauskafé i behagelig temperatur, framfor å balansere på holkeisen til og fra butikken hjemme i Vinter-Norge?

På Tenerife er det nydelig klima og lite nedbør i vinterhalvåret, se vårt flotte resort på Kanariøyene her.

Det er behagelige temperaturer langs Algarvekysten hele vinteren, og det er faktisk mulig å bade i sjøen.

5. Trygge rammer med egne verter

Alle langtidsferiene til Aller Travel har voksne og erfarne verter. De er «limet» som tilrettelegger et allsidig program av felles måltider, variert underholdning og utflukter.

Våre norsktalende verter er til stede under hele oppholdet og sørger for at du får en best mulig ferie. Dersom du har spesielle behov for hjelpemidler eller annen tilrettelegging underveis, hjelper verten deg. Verten har også god lokalkunnskap og kan komme med tips dersom du ønsker å utforske nærområdet på egen hånd.

Se våre langtidsreiser: Alle leilighetshotellene med tilhørende fasiliteter er godt beskrevet under hver destinasjon.

Du kan bli med på mange spennende utflukter. På Mallorca er blant annet den flotte katedralen verdt et besøk.

6. Ekte nabolag gir ekte reiseglede

Alle reisemålene for Aller Travels langtidsferier byr på rik historie, geografi, kultur, mat og drikke. Fra leiligheten din i komfortable og trygge omgivelser er det aldri langt til nærmeste småby eller tettsted med sin helt unike historie og sjarm. Hvorfor ikke hoppe på en lokalbuss og se hvor du ender opp?

Her er noe for enhver smak og du kan utforske noe nytt hver dag. Det er det vi legger i begrepet «det gode liv». Og når du først har fått smaken på «Det gode liv» med Aller Travel er det ingen vei tilbake. Velkommen på langtidsferie!

Kunne du tenke deg å bo i et livlig bymiljø, ha kort vei til stranden og i lekre leiligheter, sjekk ut Det Gode Liv Benalmadena her.