Bli med Tone på elvecruise på Donau!

Tone Mjøberg er en av Aller Travels mest populære reiseledere. Denne våren kan du bli med henne på et avslappende og interessant cruise på naturskjønne Donau – og se noen av Europas vakreste byer!

– En av de store fordelene med denne turen, er at vi reiser med MS Der Kleine Prinz. Dette er en svært populær og hyggelig båt, som veldig mange norske gjester liker godt, forteller Tone. Om bord finner du blant annet en hyggelig restaurant med god mat, bar med levende musikk hver kveld og et herlig soldekk hvor du kan slappe av under reisen mens du nyter det vakre landskapet i Wachaudalen.

– April er en nydelig måned å reise til denne delen av Europa. Våren har kommet veldig mye lenger her, og det er grønt og vakkert overalt, forteller Tone.

God stemning om bord

MS Der Kleine Prinz er en liten og eksklusiv boutique-båt. Og denne gangen er det bare norske gjester med på elvecruiset.

– Det er veldig sosialt å reise på elvecruise. Vi har jo hele båten for oss selv, så vi blir som en stor vennegjeng, forteller Tone. Hun har jobbet med reiseliv i 25 år og vært reiseleder på elvecruise i 15 av dem. Hun opplever ofte at folk får nye venner på turen, og gjerne drar på nye turer sammen etterpå.

– I tillegg er personalet på Der Kleine Prinz usedvanlig hyggelige og er med på å skape en hyggelig atmosfære om bord. Mange av gjestene jeg har reist med kommer tilbake på grunn av den gode stemningen om bord, forteller hun.

Spennende historie

På dette elvecruiset reiser vi gjennom den vakreste delen av Donau, nemlig Wachaudalen i Østerrike. Et av de frøste stoppene på turen er byen Melk.

– Barokkirken i Melk er kanskje noe av det flotteste jeg har sett, det er virkelig en opplevelse! Vi blir hentet med buss og kjørt opp til kirken og klosteret, og der blir det en guidet vandring, forteller Tone. Hun er med på hele reisen og deler av sin store kunnskap om historien til området vi reiser i. Hun er kjent som en svært kunnskapsrik og entusiastisk reiseleder, og tidligere gjester forteller at Tone er en suksessfaktor på turen.

Nå kan du bestille elvecruise på Donau!

Behagelig og opplevelsesrikt.

– Det er veldig hyggelig å høre! Jeg er jo veldig glad i mennesker og liker godt å være sosial både på dagen og om kvelden. Dessuten er jeg brennende interessert i all slags historie og liker godt å dele kunnskapen min med andre, forteller hun.

Vakre byer

Dette elvecruiset på Donau tar oss med til noen av Europas vakreste byer. I Wien kan du være med på klassisk konsert i et av byens palasser og i den sjarmerende byen Dürnstein ser vi både den gamle borgfestningen og blir med på en vakker orgelkonsert i kirken. På veien til Salzburg kjører vi gjennom et landskap som er som tatt ut av Sound of Music.

– Det er virkelig så mye vakkert og spennende å se på denne turen. Jeg håper du blir med! avslutter en entusiastisk Tone Mjøberg.

Tidligere gjester elsket evlecruiset på Donau!

Tone er veldig kunnskapsrik og god guide. Holdt flere veldig gode foredrag.»

«Svært hyggelig personell og veldig god mat.»

«Bra opplegg og veldig hyggelig betjening. Tone gjør en veldig god jobb som reiseleder og er veldig kunnskapsrik.»

«Tone er svært kunnskapsrik og fortalte veldig mye interessant om de ulike reisemålene.»

«Fantastiske mennesker som jobbet ombord.»

«Personalet ombord var helt topp. Guiding og turer veldig godt lagt opp.»

Billetter til elvecruise på Donau er nå ute!

Behagelig og opplevelsesrikt.