Club Marbella – en uslitelig suksess!

Det er lett å forstå at mange velger Det Gode Liv Club Marbella i Calahonda. Det deilige og stabile klimaet, de spennende gåturene, de romslige og velutstyrte leilighetene og ikke minst den gode frokosten, er viktige grunner for at langtidsreisende kommer tilbake gang etter gang.

Tekst: Harald Gautneb
Foto: Sven-Erik Røed

Club Marbella er Aller Travels uslitelige suksess da området lokker med ulike aktiviteter og opplevelser for enhver smak. Spesielt er fjellturene populære, noe Lene og Sissel Motzfeldt, ektemannen Stein Kravik og vennen Arild Bjørge kan skrive under på.

Lene og Sissel Motzfeldt, ektemannen Stein Kravik og vennen Arild Bjørge legger ut på en av sine mange fjellturer.

– Fjellene her er ideelle til vandreturer. De flest av turene går mer eller mindre bratt oppover, noe som gir god mosjon og styrke, foreller Lene Motzfeldt som har vært langtidsgjest med Aller Travel i Calahonda hele seks ganger. Søsteren Sissel har tre opphold bak seg. Nå er de på plass igjen, utstyrt med vandrestaver, gode sko, treningstøy og godt humør.

«Spennende turer for en hver smak»

Flere av rutene fører opp til fjellene. Etter den forholdsvis harde gåturen er det godt å nyte den flotte utsikten og strekke litt på beina. Aller Travels vertskap sitter på viktig informasjon om hvilke gåturer som er best tilpasset for deg. Du som ikke liker å gå i terrenget, er turen langs Middelhavet på flotte trebroer et sprekt alternativ.

En time og ett kvarter tar turen til La Cala de Mijas. For mange er også den en favoritt. For de som av en eller annen grunn ikke prioriteter gåturene, er sykling en fin aktivitet. Dessuten kan du avtale med hotellet om å bli kjørt til og fra stranden med deres buss.

Ingen allværsjakker eller polvotter å se. Kan det bli bedre i november?

«Gibraltar og Ronda er to av våre favoritter»

Ragnhild og Bente er Det Gode Liv sine verter på Club Marbella. På hverdagene har de kontortid fra klokken 10.30 til klokken 12.00, og svarer gjerne på spørsmål fra sine norske gjester som allerede på ankomstdagen melder seg på seg på de populære og attraktive bussturene med norsktalende guide til Granada med Alhambra, den spektakulære vandreturen Caminito del Rey, den Britiske enklaven Gibraltar og selvfølgelig til de Andalusiske fjell-landsbyene med Ronda som den store juvelen.
– I tillegg tilbyr vi bussturer uten guide til de lokale severdigheter, opplyser Bente som legger til at de også arrangerer ukentligere quiz, dans, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, pub besøk, matlaging og vinsmaking for Aller Travel sine gjester.

Ragnhild og Bente er Club Marbellas engasjert og blide verter. Bocca er også populært for langtidsgjestene.

«Romslige og velutstyrte leiligheter»

Leilighetene på Club Marbella er romslige med to soverom og to bad. Kjøkkenet har kjøleskap med fryser, stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin, strykejern og én varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Den romslige terrassen med bord og fire stoler er på ni kvadratmeter.

Club Marbellas faste badevakt og aktivitetsleder passer på deg både til lands og til vanns

– I hovedgaten ned til stranden er det restauranter og barer – om du ønsker å spise måltidene ute. Erfaringsmessig ønsker våre gjester å lage endel av måltidene selv. Et kvarters gange fra hotellet ligger supermarkedene Mercadona og Lidl, og i kort avstand fra hotellet finnes små minimarkeder som har det du trenger for å lage enkle, men gode måltider, sier Bente og Ragnhild som forteller at hotellet har et stort utendørs svømmebasseng og et mindre oppvarmet innendørs basseng. For for ikke å glemme den deilige og populære frokosten som er inkludert i oppholdet.

Frokosten på Club Marbella er kjent for sin gode kvalitet og variasjon.

Sikre deg en leilighet til vinteren på Club Marbella. Les mer HER

Det Gode Liv Club Marbella

  • Leilighet med 2 soverom og 2 bad
  • Frokost inkludert
  • Godt utrustede leiligheter
  • Innendørs svømmebasseng, oppvarmet
  • Flott fellesrom for våre gjester
  • Gode turmuligheter
  • Nærhet til Sjømannskirken