Derfor er Azorene perfekt for fotturer!

Azorene er et grønt paradis og en naturopplevelse alle bør unne seg i løpet av livet, i alle fall om du liker aktive ferier. Pakk turskoene og bli med på vandringer på den vakre øygruppen i Atlanterhavet!

Med Aller Travels gruppetur til den frodige hovedøyen Sâo Miguel får du det beste Azorene har å by på, og reiser hjem full av gode minner og kanskje noen vennskap rikere.

Har du lyst til å være med? Se alle de flotte opplevelsene som venter deg på Azorene denne høsten:  

?En øy full av opplevelser

Om du elsker å dra på oppdagelsesferd, oppleve, lære og komme tett på det lokale livet, er du ganske sikkert på rett sted. Turen til Azorene byr på en unik kombinasjon av hvite små landsbyer, flott arkitektur, dampende vulkankratre og blendende vakker natur. Alt i deilige sommertemperaturer, sammen med mange nye reisevenner.

En av fordelene med vandringer er at du kan oppleve vakker natur i behagelig tempo. En av dagene vandrer vi langs kysten og får se flotte vannmøller, kanaler og den vakre kystnaturen. Vandringen avsluttes med et besøk på den eneste teplantasjen i Europa. Her stopper vi opp for å lære hvordan teen dyrkes, høstes og bearbeides, og vi får selvfølgelig smake på den nydelige teen før vi går videre.

SE DET SPENNENDE PROGRAMMET: Her kan du bestille en innholdsrik, avslappende og deilig ferie på Azorene

Hold kameraet klart, du vil se mye spektakulær natur på denne turen.

?En innholdsrik og sjarmerende havneby

Vi holder til på komfortable Neat Hotel Avenida, som ligger sentralt til i hovedstaden Ponta Delgada. Den første av ukens utflukter er en byvandring for å gjøre oss godt kjent med byen vi skal bo i. Under byvandringen besøker vi blant annet det gamle klosteret Nossa Senhora da Esperança, som er et viktig minnesmerke for innbyggerne der.

Hotellet og byen er en perfekt base for opplevelsesrike dager på øya. Rusle ned til den yrende havnepromenaden på varme sommerkvelder, eller ta turen til gamlebyen med trange brosteinsbelagte gater og sjarmerende små hus. Ponta Delgada er en innholdsrik by med et levende kultur- og uteliv, i tillegg til flere gode restauranter som tilbyr deilig mat og lokaldyrket vin. Og midt i byen finner du også en nydelig botanisk oase, som du kan trekke deg tilbake til og studere utallige eksotiske plantearter.

Vi besøker den eneste teplantasjen i Europa.

?Vandringer i storslått natur

Azorene er faktisk toppene på verdens høyeste undersjøiske fjell. São Miguelkalles den grønne øya og er den største av øygruppens ni øyer. De dype frodige dalene, enorme vulkankratrene og mektige fjellene kan ta pusten fra alle og enhver. Trygt loset av en erfaren guide, kommer du tett på den ville og usedvanlig vakre naturen. Her ligger motivene som perler på en snor, så husk fulladet kamera!

På ukens utflukter får du blant annet oppleve spektakulære Vista do Rei og kraterinnsjøene Lagoa Verde og Lagoa Azulm, i tillegg til den enorme innsjøen Lagoa do Fogo og det eventyrlige fossefallet Caldeira Velha. Alle fotturene utgjør uforglemmelige naturopplevelser.

LIKER DU AKTIV FERIE? Se alle de spennende vandreturene på tursiden vår!

Innsjøen Sete Cidades er verdt et besøk.

?Et komplett reiseopplegg

God planlegging er halve turen. Skal du først besøke den naturskjønne øygruppen i Atlanterhavet, er det godt å vite at du får med deg det som virkelig er verdt å se.

På tur med Aller Travel er alt tatt hånd om og de beste utfluktene sikret. Du trenger ikke uroe deg for å ha valgt dårlig hotell eller feil by, eller at du ikke finner frem til det du vil se. De guidede vandreturene tar deg trygt rundt på øya, og inkluderer deilige måltider sammen med en hyggelig gjeng. I tillegg er det satt av godt med tid til å utforske eller slappe av på egenhånd. São Miguel har mye å by på, og din turguide svarer mer enn gjerne med tips og råd om du måtte lure på noe underveis.

Ikke la sjansen gå fra deg – meld deg på en av høstens populære vandringer på Azorene i dag!

 

?Fellesskap og glede

Hvis du er åpen og har lyst til å bli kjent med nye mennesker, er en gruppetur som dette en gyllen anledning. Helt i starten av turen arrangeres det en hyggelig velkomstmiddag der du får muligheten til å bli kjent med de andre fra reisefølget. Deretter blir det flere spennende vandringer og deilige måltider i lystig lag. Her blir det i alle fall masse spennende å prate om, og felles opplevelser er jo det beste utgangspunktet for nye vennskap.