– Det er lett å trives på langtidsferie på Ona Alanda

– Her har man det flott vinteren gjennom! forteller Trond Samuelsen begeistret. Den nye langtidsferie-resorten Ona Alanda i Spania har det lille ekstra; topp beliggenhet og flotte fasiliteter.

– Det beste med stedet er at det er litt mer eksklusivt enn andre steder. Resorten har et nydelig hageanlegg med utebassenger, solplasser, palmer og planter. I tillegg ligger det utrolig fint til, bare en kort spasertur unna stranda, restauranter og butikker, forteller Trond. Han og kona Bente er reiseverter for Aller Travel og er bosatt i dette området i vintermånedene.

– Dette er et godt sted å være for alle som vil unna sludd, regn og snø, sier han.

BEGRENSET ANTALL: Bestill nå og få 1500 kroner i rabatt per leilighet i januar.

Bli med på en tur i morgensolen

Trond stiller morgenfrisk til en prat i god tid før lunsj. Han startet dagen sammen med en gjeng på rundt 40 stykker på den daglige morgenturen i området.

– Disse turene er veldig populære og gjøres hver morgen fra klokken halv ni. Det er en deilig start på dagen, sier Trond. Han kan fortelle at turen er like fin midt i januar og februar når vinteren i Norge virkelig har satt seg.

– Her blomstrer det selv i januar!

Turen varer rundt en time og avsluttes gjerne med en god strekk på strandpromenaden.

– Så kan man nyte en baconfrokost med god samvittighet etterpå, smiler han.

Ona Alanda er eksklusivt og behagelig 

Et langtidsopphold på Ona Alanda i Elviria passer for deg som ønsker en ferie med god komfort og høy standard. Det gleder både de romslige og flotte leilighetene, og det nydelige uteområdet. Hvis du ønsker å slappe av og lese en bok, er det bare å lene seg tilbake under palmene i hotellets frodige hage.

– Gjestene kan ta heisen ned fra leiligheten, rusle rett ut og legge seg ved bassengkanten, sier Trond om leilighetshotellet som er av den mer moderne sorten.

I tillegg til stort bassengområde med hyggelig soldekk, er alle leilighetene godt utstyrt med blant annet egen TV og balkong. Ellers finnes det restaurant, innendørs oppvarmet svømmebasseng, jacuzzi og treningsstudio på resorten.

«Resorten har et nydelig hageanlegg med utebassenger, solplasser, palmer og planter.»
Trond Samuelsen
Aller Travel-vert

Kort vei til alt

Elviria ligger mellom Marbella og Fuengirola på Costa del Sol, Spanias solkyst. Bare 500 meter fra leilighetshotellet ligger en 4,5 kilometer lang sandstrand med en rekke koselige strandbarer og restauranter.

– Maten er stort sett veldig god, men det er likevel noen restauranter  som skiller seg ut i kvalitet, sier Trond. Han og de andre reisevertene bidrar gjerne med tips og anbefalinger til gjestene på stedet.

Det er veldig hyggelig å sitte ute og nyte solen på Ona Alanda.

Ona Alanda har god bussforbindelse til Fuengirola og Marbella med flotte severdigheter, lange strender og store shoppingsentre. I tillegg går det tog til Malaga og lyntog videre til Sevilla, Barcelona og Madrid.

BESTILL REISEN NÅ: Her kan du bestille langtidsferie til Ona Alanda i januar, februar og mars 2020.

Utflukter og sosiale arrangementer

I motsetning til mange andre feriesteder, holder også restaurantene og butikkene i Elviria åpent vinteren gjennom. Stedet er levende året rundt, ettersom mange har flyttet hit.

– Det er litt roligere enn i høysesongen, men det er gode muligheter for å få nye venner her, påpeker Trond.

En langtidsferie på Ona Alanda følger vanlig Det gode liv-konsept, og vertene arrangerer sosiale kvelder med felles middager, quiz, dans og underholdning, i tillegg til aktiviteter og spennende utflukter. Gjestene velger selv hva de vil være med på.

– Jeg kan anbefale utflukten til Alhambra, som er en arkitektonisk perle av et palass. Hagen her er faktisk kåret til verdens vakreste, legger han til.

I tillegg trekker den erfarne reiseverten frem fotturen til Caminito del Rey.

– Turen byr på spektakulær utsikt, spennende historie og en flott naturopplevelse, forteller Trond Samuelsen.