Eventyrlig langtidsferie i Thailand

Nå tilbyr Aller Travel langtidsferie til Thailand. Et mer behagelig og eksotisk reisemål er vanskelig å forestille seg.

Det er flere gode grunner til at nordmenn elsker denne ferieperlen. Noen trekker fram det solrike klimaet og den delikate bevertningen. For andre er det de lekre leilighetene og eksotiske utfluktene og som gjør langtidsferie i Thailand så attraktivt.

Du som har bare hørt ryktene, men ennå ikke har satt dine bare føtter på de fantastiske strendene, du har mye å glede deg til:

Langtidsferie – mer av det du liker

Setter du av god tid slipper du stress, enkelt og greit. Du får rikelig med tid til både å slappe av og å bli med på spennende utflukter. Uansett hva som passer for deg vil en langtidsferie til Thailand med Aller Travel gjøre godt for både kropp og sjel.

Det skal godt gjøres å returnere til vårt furet værbitte uten å være beriket med mange gode minner og nye, hyggelige bekjentskaper.

Tilrettelagt for trivsel

Landsbyen vi bor i er en skjermet strandperle som ligger i området Sam Roi Yot. Direkte oversatt betyr det «de tre hundre fjelltopper». Navnet gir absolutt mening når du ser det frodige landskap prydet av imponerende sukkertopp-fjell.

Spaserer du til enden av strandpromenaden finner du noe som gir deg en tydelig opplevelse av en annen kultur; et buddhistisk tempel.

Resortet består av 10 klynger med 7 lave hus. Aller Travels resort har egen restaurant med både thai og vestlig meny. Utendørs svømmebasseng, gratis sykkelutlån og boccia- og lite treningsrom gjør det lett å holde seg aktiv.

Du føler deg fort som hjemme i leiligheten. Her finner det du trenger av kjøkkenutstyr, et pent bad og enkel Wi-Fi for internett-tilkobling.

Resortet vårt ligger nært det velholdte kystreservatet Khao Sam Roi Yot. Om du vil oppleve den tropiske floraen på nært hold, kan du bli med på utflukt hit. Her arrangeres elvebåtcruise, og gåturer til fascinerende grotter. Gjør deg klar til å ferdes på stier av tre-brygger, som innimellom blir til broer over innsjøer.

Vi har avganger hver måned i vintersesongen. Trykk her for all praktisk informasjon.

Drømmeklima

Det tropiske klimaet alene gjør Thailandsturen til et høydepunkt å glede seg til gjennom hele året. Ventetiden hjemme fylles med forventninger og blir i seg selv en energikilde.

Høy standard til rimelig pris

Thailand er ett av de rimeligste landene å leve i. Det gjør at du kan velge høy standard på både måltider og opplevelser, uten at lommeboka blir helt vrengt. Det koster naturligvis å fly rundt halve kloden, men til gjengjeld er kostnadene ved selve oppholdet relativt lave.

Bestill langtidsferien til Thailand før 1. juni og få avslag i prisen.

Sterke inntrykk i rolig tempo

Når du har mange uker til rådighet gjør det noe med tempoet og planene dine. Det er den store forskjellen fra korttidsferier: Du finner en helt egen ro.

Spennende smaker og flotte opplevelser nytes best når du ikke trenger å bekymre deg for tiden. For de som er nysgjerrige på lokal kultur og eksotisk natur er det uaktuelt å stresse rundt. Hele poenget er vel å oppleve noe annet enn du får hjemme?

Flyfoto av resorten i Thailand.

Resorten består av flere hus i hyggelige klynger. På takterrassen kan du sole deg eller slappe av under parasollen.

Palmer I Thailand

Det er hyggelig å spasere rundt på resortet, både på dagtid og kveldstid.

Det er lett å forstå hvorfor Thailand kalles Smilets land. Blidere og mer serviceinnstilte mennesker skal du lete lenge etter. Trolig vil de lokke fram smilet ditt også, både mens du er her og når du tenker tilbake på hva du opplevde.