Full rulle med Gunn

Ikke nok med at Gunn Cornels fra Tromsø holder et høyt tempo med ulike aktiviteter fra morgen til kveld. Hun har også med seg sin egen racersykkel til langtidsferien på det Gode Liv Club Marbella i Calahonda!

FOTO: Sven-Erik Røed

Om ikke offisielt, så er nok Gunn den sprekeste av pensjonistene som har slått seg til ro på Costa del Sol i fire deilige novemberuker. Hun var dessuten den aller første som meldte seg til frivillig vaffelsteking, hjalp vertene på velkomstfesten og sa heller ikke nei til å være med på den første boccia-turneringen. Men også yoga, salsakurs, stretching og gåturer er lagt inn i hennes ukeprogram.

Velkomstmiddagen fører folk sammen over tapas og vin

Frokosten på hotellet i Calahonda er inkludert i oppholdet, havregrøt inkludert

«Ikke en eneste regnbyge å se»

– Jeg liker å holde meg i form, og når været tillater det sykler jeg gjerne turer på 60 kilometer på de fine sykkelveiene hjemme i Tromsø. Dessuten har jeg de fantastiske Lyngsalpene innenfor rekkevidde og et supert treningsstudio rett ved der jeg bor. Her i Spania slipper jeg å tenke på hva jeg skal ha på meg fra en dag til en annen da været har vært meget stabilt uten en eneste regnbyge. Aller best liker jeg å starte dagen med en rask sykkeltur før frokost for å få opp pulsslagene. Da smaker også maten bedre.

Les også om langtidsferien i Denia på Costa Blanca, SE HER

Boccia er en meget populær aktivitet. Gunn Cornels legger inn støtet med en perfekt plassert kule.

Yoga er et populært tilbud med egen instruktør

«Ønsker å få med oss mest mulig på Club Marbella»

Første uken av oppholdet bodde Gunn alene i den trivelig leiligheten på Club Marbella. Her er det Stue, kjøkken, to bad og to soverom. Så flyttet hennes amerikanske kusine, Lora, inn og fikk med seg vennen på turene og de mange og varierte aktivitetene og utfluktene. Begge to elsker det spanske lynne, den gode maten og det behagelig klima. Og det er ikke første gang de to reiser sammen med Aller Travel.

– Nå skal vi utforske området her og bli bedre kjent slik at vi får mange flere flotte turer. Dette er en fin reiseform som passer oss bra, og vi skal planlegge flere turer sammen i årene som kommer, sier hun. Men aller først skal hun og hennes amerikanske kusine nyte dagene fullt ut i Calahonda uten å ofre mørketid, snø is-sørpe nordpå en eneste tanke.

nye innstuderte salsa-trinn på bassengkanten for Gunn og kusinen Lora

Vafler og quiz går hånd i hånd på Aller Travels fellesarrangement. Her er Gunn sammen med Aller-vert Ragnhild.

HER FINNER DU ÅRETS DET GODE LIV LANGTIDS RESORT, TRYKK HER

Det Gode Liv Club Marbella

Vårt originale langtidsresort som ligger i byen Calahonda på solkysten.

  •  Leilighet med 2 soverom og 2 bad
  • Frokost inkludert
  • Godt utrustede leiligheter
  • Innendørs svømmebasseng, oppvarmet
  • Flott fellesrom for våre gjester
  • Gode turmuligheter
  • Nærhet til Sjømannskirken

VIL DU OGSÅ TIL DET GODE LIV CLUB MARBELLA? LES MER HER