Hva er fordelene med å reise på gruppereise?

Trenger du litt overtalelse for å bestille en gruppereise?

Trenger du litt overtalelse for å bestille en gruppereise? Det er mange fordeler ved å bestille turen gjennom Aller Travel, og du får mange gode opplevelser og nye bekjentskaper gjennom turene!

«Det er sosialt, trygt og enkelt!»
sa våre gjester da vi spurte

Eksperter på severdigheter og kultur

Hvor mange timer har du ikke brukt på forbredelse til en stor reise? Søke etter de fineste museene, parkene og landemerkene på nettet, markere de av i kartet. Bruke hundrevis av kroner på reisebøker eller lage dagsplane?
Reis på en gruppereise, og len deg tilbake. Vi jobber sammen med dyktige folk, som kjenner lokalbefolkningen, kulturen og området du skal reise i svært godt. De vil vise deg alt som er verdt å se i området du bor i! Slik er du helt sikker på at du ikke går glipp av noe, og ett stort stresselement forsvinner fra ferien. For du vil vel at ferien skal være så avslappende som mulig?

Ole Dyck Madsen er vår ekspert i Italia – godt likt reiseleder med kunnskap og godt humør

Sikkerhet

Ikke bare er du sikrere når du reiser med en guide, og i større grupper. Du trenger heller ikke å stresse med reservasjoner, eller å bære rundt på bekreftelsespapirer til alle aktiviteter. Dette tar guide og reisearrangør seg av, og du kan være sikker på at datoer, innsjekkingstidspunkt, avgang og ankomst er godt organisert. Du trenger ikke å bestille en eneste billett til hverken buss, tog eller fly, tenk så deilig!

Det sosiale

For å utvide horisontene sine er det minst like viktig å treffe nye mennesker, som å reise! Nye mennesker gir deg også nye opplevelser, ny kunnskap og nye perspektiver. Gjennom gruppereisene treffer du mange nye mennesker og dere blir lett kjent i sosiale og spennende omgivelser! Kanskje du treffer en ny venn på nettopp denne turen? En venninne eller venn som du holder kontakten med også etter at turen er over, og fortsetter å oppdage verden sammen med.

Det økonomiske

Mange små beløp blir fort til ett stort, om du legger det sammen! På en gruppereisen er disse mindre utgiftene redusert til et minimum, og det er heller ingen uforutsette utgifter. Vi har lang erfaring med stedene vi reiser til, og et stort nettverk som hjelper oss med å redusere utgiftene for nettopp deg! I tillegg er det nesten alltid billigere å bestille billetter og betale inngangspenger i en gruppe. Det blir mye enklere for deg å holde budsjettet, og reduserer et stressmoment ytterligere.

Gruppereiser er ikke det som det engang var, så kanskje tiden nå har kommet til deg. Her er noen uttalelser fra turdeltagere om hva de har satt pris på:
«Det var godt å vite hva ferien ville koste før vi dro, også sightseeingen og det meste av maten var faktisk betalt før avreise.»

 

Gruppereiser er nå for alle og mer avhengig av interesse. Størrelsen på gruppen avhenger av tema, program og sted.
«Det var overraskende hyggelig reisefølge. Skal holde kontakten med flere fremover.»

 

Turene er skreddersydd ved hjelp av lokal kunnskap og det blir tilbudt mange spennende steder rundt hele verden.
«Vi vil se og oppleve nye steder, men var lei av å virre rundt og gå feil på ukjente steder. På denne turen var programmet satt og vi kunne bruke tiden på å oppleve.»
«Reiseleder viste oss noen lokale spesialiteter som jeg aldri hadde funnet frem til selv.»

 

Så la spesialistene gjøre opplegget slik at du bare kan nyte!
«Det kjentes trygt å ha en norsktalende reiseleder med.»
«Det er godt å vite at vi er dekket av Reisegarantifondet.»

Så, hva er det å tenke på?