Hva gjelder for våre reiser i disse koronatider?

Det er en merkelig og krevende tid vi er inne i. Både du som reisende og vi som turoperatør er sterkt berørt av koronavirusets omfang.

I tider som dette ser vi fordelen av å være en fleksibel operatør med lang erfaring og gode samarbeidspartnere. Vi tilpasser oss situasjonen og tilbyr alternative reiser og program.

Vi prater daglig med våre gjester og forstår at mange ønsker å ha en reise å se frem til, men mange er usikre på om de tør bestille.

Som vår kunde kan du være trygg på at vi alltid følger myndighetenes reiseråd.

Her er en oversikt over hva som gjelder for reiser med oss (kontakt oss for nye regler etter 20.juni 2021):

• Du kan trygt bestille:
Intet depositum på utenlandsturer. Du kan holde av plass helt uforpliktende. Dette gjelder alle type turer som er oppsatt hos oss fremover.
Vi vil be om depositum/restbeløp når utsiktene ser bra ut for å gjennomføre turen. Vi vil da kontakte deg og høre om du fortsatt ønsker å reise.

• Når blir en tur kansellert:
Vi vil aldri gjennomføre reiser til et land som er «rødt». Vi forholder oss til utenriksdepartementets reiseråd og vil avlyse reisen så raskt vi har en avklaring og senest 14 dager før avreise.

• Refusjonsgaranti
Dersom en tur blir kansellert vil du få tilbake alle innbetalte beløp så snart som mulig.

For oss er det viktig at vi til enhver tid tar vare på våre gjester, følge myndighetens råd og samtidig gjennomfører våre plikter ovenfor deg som kunde.

Vi er positive – det er mange som gleder seg til å reise igjen, og det gjør vi også!

Med vennlig hilsen – Aller Travel

Bli inspirert, se alle våre reiser her!