– Langtidsferie er en fin forlengelse av sommeren

Hvorfor ikke gjøre en liten vri på førjulstiden i år? Bli med Aller Travel på langtidsferie til Sør-Europa i november og kombiner hyggelige førjulsaktiviteter med sol og behagelige temperaturer.

– Reiser du på langtidsferie på senhøsten får du en fin forlengelse av sommeren. Når november kommer blir det litt kjøligere i luften, og da passer det perfekt med hyggelige aktiviteter og utflukter, forteller Anne Stina Mangen, reiseleder og vert for Aller Travel i Calpe, som er en av de mange destinasjonene du kan reise til på langtidsferie.

Calpe er en sjarmerende by på Costa Blanca i Spania med to flotte strender, hyggelige restauranter og kaféer, samt vakker natur med gode turmuligheter på alle nivåer. I november blir det litt kjøligere morgen og kveld, men det er fremdeles gode temperaturer på dagtid. Det gjelder alle våre langtidsferier i Sør-Europa; Spania, Portugal og Kypros.

LYST TIL Å BLI MED?

Aktiv ferie i førjulstiden

Vi har tatt en liten prat med Anne Stina mens hun forbereder seg til høstens langtidsopphold i Calpe. For fjerde gang skal hun og Ole Sæle jobbe sammen som vertskap, og gleder seg til å ta imot både nye og «gamle» gjester. Sammen skal de gjøre oppholdet så innholdsrikt og spennende som mulig. Vertene er selve limet på langtidsferiene med Aller Travel. De ønsker alle gjestene velkommen, sørger for at de blir kjent i nærområdet og arrangerer informasjonsmøter og sosiale samlinger gjennom hele oppholdet. De er også ansvarlige for å sette opp et ukentlig program med aktiviteter og utflukter som alle kan melde deg på.

-Gjestene våre sier ofte at de aldri har vært så aktive som når de er sammen med oss her nede. Jeg tror det er fordi vi er opptatt av å lage et variert program hver uke, med aktiviteter tilpasset gjestenes ulike nivåer slik at alle får et godt tilbud, sier Anne Stina.

I Calpe møter du vertene Anne Stina og Ole, som har laget en variert og spennende program for oppholdet.

Hyggelig julemarked i november

Det er dette programmet Anne Stina er i full gang med å forberede nå, og da kanskje spesielt for gjestene som kommer i november. Siden det er utenfor høysesongen er det som regel litt roligere rundt hotellet og i byens gater, men du skal ikke behøve å kjede deg av den grunn. Og det er ikke fritt for at det blir litt julestemning også.

I midten av november holder sjømannskirken i Albir sitt årlige julemarked. Det er et av sesongens sosiale høydepunkt for både fastboende og besøkende og i løpet av de dagene markedet varer går det unna med julepynt, julegaver, hjemmelagde kaker og nystekte vafler.

-Julemarkedet er alltid veldig populært og vi pleier å ta med oss gjestene dit med lokalbuss og lokaltog. Det gjør turen ekstra sjarmerende, synes Anne Stina.

NB! Innholdet i programmet vil variere fra sted til sted. Vertene vil tilrettelegge for gode opplevelser tilpasset området og ønsker fra gjestene.

Skreddersydde aktiviteter på langtidsferie

Reise du på langtidsferie med Aller Travel, får du nesten det samme tilbudet på alle destinasjonene. Hver uke inviterer vertene til sosial vaffelstund med quiz på hotellet. Her informerer de også om neste ukes program og utflukter. Det kan være alt fra tur til vakre byer i nærheten og vandreturer i fjellene, til besøk hos lokale kunstnere og tapaskveld på lokale, hyggelige restauranter.

Fortsatt ledige plasser på langtidsferie

Alle Travel arrangerer langtidsferier til hyggelige, solrike reisemål i Spania, Portugal og Kypros. Felles for dem er et behagelig klima, vakker natur med gode turmuligheter, godt fellesskap med andre som reiser og engasjerte og kunnskapsrike verter som legger til rette for en god ferie.

Målet er en god ferie og at du skal komme uthvilt og klar for julestria når du kommer hjem fra langtidsferie i november!

Les mer om de ulike destinasjonene og bestill billetter her: