Madeira lokker i vintermånedene

En uke på Madeira og Hotel Alto Lido gir oss følelsen av luksus, og her vi nyter hver sekund sammen, sier Else-Margrethe og Einar Jacobsen fra Stavanger. De reiseglade livsnyterne kan ikke få fullrost Madeira og turopplegget til Aller travel.

Foto: Sven-Erik Røed

I resepsjonen på Madeira ønsker Therese oss velkommen med blomster og et varmt smil. Hun legger all sin prestisje i å sørge for at gjestene har det bra. Aller travel-hotellet ligger vakkert plassert i skråningen opp fra klippene der Atlanterhavets mektige dønninger slår inn. Fra en østvendt terrasse ser vi soloppgangen farge den nye dagen. Noen etasjer ned er et stort antall turister i ferd med å innta sitt første måltid. Else-Margrethe og Einar Jacobsen er intet unntak. De kaster ikke bort verdifull tid når de har ferie.

– Vi er begge pensjonister og har vel egentlig ferie hele året. Vi er bitt av reisebasillen som det heldigvis ikke finnes noen kur for. Med eiendom i Stavanger og leilighet i Côte d´Azur har vi ett ben i Norge og ett ben i Frankrike. Og når vi ønsker å se mer av verden, melder vi oss på en tur med Aller Travel. Det er både lettvint, komfortabel og ikke minst veldig hyggelig i møte med andre mennesker, kulturer og nye opplevelser, sier de.

«Når vi ønsker å se mer av verden, melder vi oss på en tur med Aller Travel.»
Else-Margrethe og Einar Jacobsen

Se nye avganger til vinteren på “frodige Madeira HER

Hotell i særklasse på Madeira

I likhet med de andre gjestene i Aller travel-følget, skryter Else-Margrethe og Einar Jacobsen av hotellstandarden på Alto Lido.
– Vi bor med full pensjon, og kunne vel egentlig ha lagt igjen lommeboken hjemme. Hver eneste kveld dukker det opp nye spennende retter i alle varianter. Også velsmakende vegetarretter som de er dyktige på å lage. På Madeira finnes det frukt og grønnsaker som vi ikke har sett andre steder på våre reiser. Så litt eksotisk må vi vel kalle oppholdet på denne portugisiske øya langt ute i havet, sier de.

Et godt tilpasset utfluktsprogram gjør at frokosten kan nytes fra til kvart over åtte. Da rekker alle å komme seg på bussen som kjører en halv time senere. Lunsjpakker er med i bussen hvis utflukten strekker seg utover dagen. Men alle er tilbake på hotellet i god tid før middag.

Vi har også vandringsreise langs levadaene på Madeira til vinteren, SE HER!

Nytelse, service og litt luksus

Resepsjonssjef Theresa viser oss den flotte spa-avdelingen, relaxområdet, det lekre utendørs svømmebassenget. Det hyggelige barområdet og middagsbuffeten strekker seg over flere soner. Varme supper, fiskeretter, kjøtt i alle fasonger, lekre osteoppsatser, eksotiske salater og søte fristelser. Korrekte kelnere holder orden på vinene som også er inkludert i helpensjonen. Hver kveld er det ny underholdning i barområdet som strekker seg folklore, ulike musikkgenre, dans og historiske forestillinger.

– Vi lever det gode livet som pensjonister og liker å ha «alt på stell» når vi er ute og reiser, forteller Else-Margrethe. De legger til at de stortrives på hotellet og skulle gjerne ha utvidet oppholdet med en uke til. At rommene skinner med nystrøkne lakener og at alt er rent og pent setter vi stor pris på. Vi ser at standarden på Madeira er høy og at betjeningen og servicepersonalet gjør alt de kan for at vi skal trives, sier ekteparet.

Bli kjent med Aller travel sin reiseleder på Madeira. Les om Alina HER

Sentral beliggenhet på Madeira

Hotel Alto Lido er et populært og velkjent hotell som ble totalrenovert for to år siden. Hotellet ligger sentralt plassert i Lido-området, med kort gangavstand til havpromenaden som snor seg i begge retninger. Med rask gange er du inne i den sentrale bydelen av Funchal på 40 minutter. Fra hotellet er det flott utsikt til havet og med mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Inn til bysentrum går det både lokalbuss og en hotellbuss. At Hotel Alto Lido ligger kun en halv times kjøretur fra Madeiras Internasjonale flyplass, gjør også transporten til også fra hotell til en behagelig opplevelse.

Les mer om turen og hotellet HER

Reis med oss til “Frodige Madeira

✔ 7 netter på Alto Lido hotel

✔ All inclusive

✔ Fly, landtransport og baggasje

✔ Dyktig, skandinavisktalende reiseleder

✔ By-sighteeing i Funchal

✔ To uflukter inkludert

✔ Muligheter for flere utflukter