Møt nye mennesker og kulturer på singeltur med Aller Travel!

Ofte tenker man at man har lyst til å reise, men at man ikke har noen å reise med. Kan man spørre noen kollegaer, eller gamle venner?

Ofte tenker man at man har lyst til å reise, men at man ikke har noen å reise med. Kan man spørre noen kollegaer, eller gamle venner? Spesielt om du ikke lever i et parforhold er terskelen for å begi seg ut i verden kanskje litt høyere.

Men kan ikke nye vennskap også være en ny opplevelse? På lik linje med nye kulturer, ny musikk, ny mat og ny natur? Det tror vi. Derfor har vi organisert en rekke singelturer. Singelturer er for deg som kjenner at det kribler i fingrene etter å dra ut på reise, men ikke har mulighet til å organisere deg med gamle kjente. Eller som bare synes det er spennende å treffe nye mennesker!

På reisen vet du at du treffer mennesker du har noe til felles med – garantert. For dere har jo meldt dere på samme tur? Enten dere begge liker å bevege dere og holde dere aktive, eller lene dere tilbake med ett godt glass vin. Og finnes det en bedre måte å bli kjent på, enn å oppleve noe helt nytt sammen?

Singelturene er ikke dyrere

Ofte er det dyrere å reise alene, du må ofte bestille en tur som er lagt opp for to eller flere. Singelturene gjennom Aller Travel er organisert slik at det ikke blir noen ekstra utgifter for deg å reise som singel. Slik blir det enklere for deg å unne deg en deilig reise! Du kan få enkeltrom og det er dermed mulighet for å trekke seg rolig tilbake på rommet om du ånsker dette også.

Som alle andre reiser hos Aller Travel blir du ledet rundt av dyktige og hyggelige reiseledere, som kjenner områdene vi reiser i svært godt og hjelper deg med det du trenger! Det er trygge reiser, med mange muligheter. Møt spennende nye, voksne mennesker som deler dine interesser. Mange treffer nye, livslange venner på disse turene, og reiser senere på andre turer gjennom Aller Travel sammen! Opplev noen nytt, og finn noen å dele det med på Aller Travels singelturer.