Oppdag vakre Azorene

Bli med oss til eksotiske Azorene, og opplev frodige fjell og dampende varmekilder sammen med en hyggelig gjeng. Gode opplevelser er jo til for å deles, eller hva?

Aller Travels tur går til øyparadisets hovedøy São Miguel og den sjarmerende hovedstaden Ponta Delgada. Her ligger havnepromenaden og en rekke koselige restauranter, i tillegg til spennende severdigheter kun en liten rusletur unna det komfortable hotellet. På turen vil du også få spektakulære naturopplevelser til fots i følge med en kunnskapsrik turguide. Og skulle du lengte etter noen rolige timer under parasollen på en finkornet strand, så er det flere flotte strender i området.

BILLETTER UTE NÅ!  Se alle avgangene i april og mai

En uforglemmelig uke

Visste du at Azorene i virkeligheten er toppene av verdens høyeste undersjøiske fjell? São Miguel er den største av de ni øyene. Med sine om lag 140 000 innbyggere er den også den mest folkerike. Her lever mennesker og natur side om side, og etter en god uke vil du ha sett naturens vakreste og mest kraftfulle på kloss hold.

Heldigvis slipper du å klatre opp bratte fjelltopper når du utforsker det spektakulære terrenget på São Miguel. Et rikt utvalg av vandrestier gjør det nemlig enkelt å ta seg rundt til fots, og gjør alt fra tette jungler, stille innsjøer og rykende vulkanske kratre lett tilgjengelig for de aller fleste. Med en erfaren guide i spissen, kan du ta turen med ro og la storslåtte opplevelser synke inn.

Bestill tur til Azorene i dag, og gled deg til uforglemmelige naturopplevelser.  

Fossefallet Caldeira Velha er uforglemmelig vakkert.

Kratersjøer og helende fossefall

Opplevelser du kan glede deg til, er blant annet fantastiske utsikter over blendende vakre kratersjøer, minnerike landsbybesøk, i tillegg til spennende legender fra det litt mystiske øyriket.

En av turens store høydepunkter er utflukten til den store innsjøen Lagoa do Fogo og det eventyrlig vakre fossefallet Caldeira Velha. Innsjøen befinner seg i et vulkansk krater omgitt av nydelig natur på alle kanter. Synet er ren balsam for sjela, men turen videre til fossefallet skal også ha helbredende evner. Caldeira Velha brukes nemlig som medisinsk spa, på grunn av sitt høye innhold av jerninnholdig termisk vann. Vannet er behagelig varmt og oppleves som et sildrende paradis på jord. 

Bli med oss til Azorene, et tropisk og eksotisk reisemål – midt i Atlanterhavet!

Vi bor i den hyggelige havnebyen Ponta Delgada.

 Subtropisk klima

Det er kanskje ikke så rart at det grønne paradiset betraktes som et eksklusivt reisemål. De omlag 250 000 beboerne har vernet godt om øyene sine ved å blant annet holde hele 95 prosent av landområdet beskyttet og ubebygd.

Det subtropiske klimaet i Golfstrømmen sørger for optimale vekstforhold og gjør landskapet til et sjeldent frodig syn for de som får muligheten til å dra på oppdagelsesferd her. På vandringene dine, enten på egenhånd eller sammen med guiden og reisefølget ditt, vil du se digre hortensiaer, velduftende kameliaer og utallige andre ville plantesorter som bølger seg tett i tett langs landeveiene.

Med gode tursko i kofferten er du sikret en ferie du sent vil glemme. God fornøyelse!

BLI MED: Høstens vakreste og mest spektakulære eventyr går til Azorene! Blir du med?