Opplev noe nytt på langtidsferie!

Det trenger ikke å kjede deg på langtidsferie med Aller Travel. Hver uke arrangeres det flotte og hyggelige utflukter til historiske severdigheter og vakre naturopplevelser.

– Det er så flott her, man blir nesten religiøs, utbryter Solfrid Vorhaug på toppen av de flotte klippene på Ponta da Piedade. Vi er på heldagsutflukt langs Algarvekysten, og har nettopp stoppet for å la oss begeistre av den fantastiske utsikten.

De vakre klippene består at grotter og vakre steinformasjoner. Du kan enten nyte den spektakulære utsikten fra toppen, eller gå ned alle trappetrinnene til den lille bukten under. Her er vannet smaragdgrønt og klart, og du ser de vakre klippene på nært hold.

Solfrid er på langtidsferie sammen med en venninne og har vært på flere utflukter i regi av Aller travel.

– Dette er det nærmeste jeg kommer 71 grader nord! utbryter hun lattermildt.

Flott utflukt til Ponta da Piedade med langtidcsferiekonseptet til Aller Travel.

Solfrid Vorhaug fyrer av en selfie på toppen av de majestetiske fjellformasjonene Ponta da Piedade.

Populære utflukter på langtidsferie

Hver uke arrangerer vertene i langtidsferiekonseptet en utflukt til vakre naturopplevelser og severdigheter. I dag var alle de 32 påmeldte klare da bussen kjørte fra hotellet klokka ni.

– Det er heldigvis mange som har lyst til å være med på utfluktene våre, forteller Aller Travel-vert Ragnhild Smestad.  I løpet av dagen skal vi oppleve den vakre byen Lagos, grotteformasjonen Ponta da Piedade og «Verdens ende» i Portugal, det flotte fyret Cabo de Sao Vicente.

Nye langtidsferier er nå ute!

Se våre flotte langtidsferier. Det er nå du må slå til for å sikre deg de beste turene neste vinter.

Spennende utflukt til Cabo de Sao Vicente på langtidsferie med Aller Travel

Guiden Fatima Pina forteller engasjerende om historien til fyret på Portugals Verdens ende, Cabo de Sao Vicente.

Spennende historie på veien

Om bord i bussen griper vår svenskspråklige guide, Fatima Pina, mikrofonen og begynner å fortelle om portugisisk kultur, natur og historie. Vi kjører gjennom frodig natur. Langs veien ser vi appelsinlunder med nesten moden frukt, store kaktuser, vakker bebyggelse og risplantasjer. Fatima forteller levende om små og store ting vi ser langs veien.

– Legg merke til pipene her i Algarve, sier Fatima og forklarer:

– De flotte pipene stammer fra da araberne var her mellom begynnelsen av 700-tallet og 1189. Fortsatt er det status å ha mange piper på huset sitt, og store piper med vakre mønstre er et tegn på velstand.

Se avganger og priser til langtidsferie på Algarvekysten:  TRYKK HERUtflukt til Ponta da Piedade på langtidsferie med Aller Travel.

Hvis du vil og ører kan du gå ned alle trappene på Ponta da Piedade.

Elsker jobben som guide

Fatima Pina har jobbet som guide for Aller Travel i fem år. Hun synes det er fantastisk å formidle spennende historie til et interessert publikum.

– Jeg er veldig opptatt at folk skal ha en god opplevelse og kanskje lære noe nytt på veien. Det er veldig givende å vise fram landet mitt, forteller Fatima, som bodde i Sverige i 20 år før hun flyttet tilbake til Portugal.

– Jeg savnet sola, varmen og familien, men jeg synes det er veldig hyggelig å være sammen med nordmenn. Jeg føler meg jo halvt skandinavisk, smiler hun.

Turen avsluttes med en rusletur og god lunsj i den hyggelige byen Lagos, før bussen kjører tilbake mot Albufeira og noen rolige timer før middag.

Unike verter: Slik skaper våre verter en trygg og hyggelig ferie for deg