Opplev sjarmerende spansk atmosfære i Lloret de Mar

Bli med til vårt nye reisemål Lloret de Mar på Costa Brava og opplev vakker natur, hyggelige folk, og en unik atmosfære. Blir dette din nye Spania-favoritt?

– Noe av det jeg liker best med Spania er måten vi blir mottatt. Her kan man  komme inn på en kafé eller i en bodega hvor man ikke kjenner noen, og likevel bli møtt av et stort smil og et «god morgen». Det er denne stemningen vi vil at våre gjester skal oppleve, forteller turarrangør Caroline Bremar, som har ansvar for Aller Travel sitt nye reisemål Lloret de Mar på Costa Brava.

Det er tydelig at Bremar er i sitt rette element når hun forteller om sitt andre hjemland. Hun har bodd i Spania i 16 år og jobber som agent og reiseleder, og brenner for å  lage de beste reiseopplevelsene for nordmenn med utfartstrang.

Nordmenn har etter hvert blitt et bereist folk, og vet hva vi vil ha på ferie. En ferie i Lloret de Mar skal passe både for de som reiser alene, i par eller med venner. Derfor har Bremar og hennes kolleger gjort et grundig forarbeid.

Det er frodig og vakkert i Lloret de Mar.

Vakkert kystlandskap

Costa Brava betyr “Den ville kysten” og  er navnet på kyststripen som strekker seg fra Barcelona opp til den franske grensen nordøst i Spania. Dramatiske klipper og sjarmerende småbukter med strender rammer inn det vakre landskapet som området er kjent for.

Med Lloret de Mar som base for oppholdet vil man få tilbud om flere spennende utflukter langs den kuperte kyststripen.

Les mer om reisen til Lloret de Mar her

Ekte, spansk atmosfære

– Våren og forsommeren her er noe av det frodigste du kan tenke deg, sier Bremar. Hun har stor tro på at nordmenn med sans for ekte, spansk  atmosfære vil trykke det nye reisemålet til brystet.

Her vil vi oppleve pittoreske landsbyer, fabelaktige turstier og en eleganse som er preget av eventyrerne som tok med seg litt av den cubanske kulturen hjem i starten av forrige århundre.

Regn med å bli vartet opp med deilig mat og vin av dyktige kelnere i karibiske skjorter, mens cubanske jazztriller serveres av profesjonelle musikere.

De flotte kirken Sant Romá er verdt et besøk.

Felleskap på turen

– Felleskapet og vennskapene som oppstår på slike turer er veldig viktig. For mange blir det en svært viktig del av opplevelsen, forteller hun.

I tillegg gjør det behagelige klimaet godt for kropp og sinn.

– Det er uslåelig å våkne til varmende sol og lys. Mange reiser hjem med ny energi og gleder seg til å komme tilbake hit.

BESTILL TUR NÅ:  Sjekk beskrivelsen av hotellet og de flotte utfluktene her!