Reisebrev fra elvecruise på Donau

Elvecruise på Donau er en behagelig måte å oppleve Europa på. Aller Travel har seilt i flere sesonger, og mange blir veldig glad i denne måten å se verden på. For ikke lenge siden fikk vi denne tilbakemeldingen fra en av våre gjester etter endt tur på Donau.

“Jeg ser det slik at mange av oss har vært ekstra heldige her i livet, og det er vi som har vært med på et ekte elvebåtcruise! Ja, noen har seilt på de store havene på store cruiseskip, mens andre har beundret livet i fremmede land fra små og store vannveier i Europa.” – Sier Arnfinn B. til oss.

Arnfinn, Kari og Tone på elvecruise på Donau

Arnfinn, Kari og Tone (fra venstre)

“For ikke lenge siden var min kone og jeg med på en flott tur på Donau. En tur med Aller Travel som arrangør og tilrettelegger. Det ble en fin og minneverdig reise med nær øyekontakt med livet langs bredden av Europas vakre “blå” elv. Vi besøkte kjente hovedsteder, som Wien, Budapest og Bratislava, og fikk med oss deres spesielle og særegne historiske røtter. Dette ikke minst takket være en meget dyktig, kunnskapsrik og særdeles behagelig reiseleder og guide, Tone Mjøberg. Hun kan sine ting og utfører jobben på en fin, forbilledlig måte.!”

«Den lille prinsen er akkurat passe stor båt!»

“Båten Der Kleine Prinz, eller altså «den lille prinsen» er akkurat passe stor båt. Overraskende store lugarer med stort bad. Om været ikke tillater å sitte på soldekk, er det fint å sitte foran de store vinduene i lugarene med en kopp kaffe. Ellers er maten lekker og det var en raushet i form av porsjoner og servering. Kelnere og personalet om bord er blide, serviceminded og profesjonelle. Vi ble lett kjent med de andre gjestene og stemningen var meget hyggelig.”

Der KleinevPrinz på Donau og Tone Mjøberg

“Vi konstaterte ganske snart at Aller Travel hadde minst to helt klare fortrinn i konkurransen om elvecruise på Donau: Den sjarmerende og stillegående Lille-prinsen og reiseleder Tone!»

Betraktninger fra Arnfinn B. og kona Kari, nyvunnet elvebåt entusiaster.

Høydepunkt på Elvecruise:
✔Vi reiser gjennom 7 land og 5 hovedsteder
✔Mange utflukter inkludert
✔Helpensjon og underholdning på båten
✔Norsk erfaren reiseleder
✔Elvecruisebåt Kleine Prinz, renovert 2016