Tro til på singeltur

Sissel Berberg har reist mer enn de fleste, men har aldri vært på singeltur før nå! Ukesoppholdet i Marokko har gitt henne nye minner for livet.

Foto: Sven Erik Røed

Siden 2001 har Sissel (til høyre på bildet) vært enke. Før mannen døde var det bilferier for alle pengene, og det var om å gjøre å kjøre lange nok etapper for å se mest mulig av Norge og Europa. Nå er det fly- og pakkereiser det handler om, og gjerne sammen med tidligere arbeidskollega Gerd.

Et 15 år langt «forhold» til Aller travel og nesten like mange turer har ikke gjort reisegleden mindre. Tvert imot gleder de seg hver gang til å pakke koffertene og legge ut på nye eventyr. At det ble Marokko skyldes bare en tilfeldighet da det plutselig datt inn en melding i innboksen om dette eventyrlige landet.

– Først en telefon til Gerd og turen var bestilt, smiler Sissel begeistret.

To sosiale damer på singeltur

– Vi bryr oss ikke om hva turene heter, bare de er interessante nok. At to svært så sosiale damer drar på singeltur sammen, er vel ingen hindring? Den eneste forskjellen er at vi slipper å bestille enkeltromstillegg når vi ønsker å bo hver for oss, sier Sissel. Hun kan krysse av eksotiske turer til Albania, Montenegro og Kapp Verde. Men hun drar også på langtidsferie til Spania når minusgradene setter inn i Norge.

Like bak luksushotellet vårt i sentrum av Marrakech møter vi på gjetere med sauer og geiter

Se alle singelturer med Aller travel her!

Kan aldri glemme markedet i Marrakech

Nå seiler også Marokko inn på favorittlisten. Etter to dager i Marrakech, to dager i Essaouria og tre dager med sol og bad i Agadir er det tid for oppsummering.  I likhet med de fleste medreisende er det gamlebyen og markedsplassen i Marrakech som hun trekker fram som turens høydepunkt.

– Jeg har vært på mange markeder rundt om i verden, men ingen slår souken i Marrakech. En stor takk til vår dyktige reiseleder Rannveig og lokalguiden Omar som dro oss gjennom en labyrint av smaker, lukter og farger. Alt du kan ønske deg, og alt du ikke trenger finner du der.

Markedslabyrinten i Marrakech kommer høyt opp på listen til Sissel

Liker tryggheten av å reise i gruppe

– Både Gerd og jeg setter pris på å ha med norsk reiseleder på turen, og den tryggheten det medfører. At Rannveig byr på seg selv og gir oss flere opplevelser enn det som står i det oppsatte programmet gjør dagene enda mer spennende. Som da nesten hele gruppen bestilte massasje, dro på ekstra shopping på markedet i Agadir og samlet oss til middager som ikke inngikk i programmet. Takket være en reiseleder som er lokalkjent og mestrer språket fikk vi med oss enda mer av det autentiske Marokko, sier Sissel.

Se vår singeltur til Marokko her!

Hva er en singelreise med Aller travel

Våre singelreiser er merket “uten enkeltromstillegg”, hvor vi tilbyr singelrom for alle i gruppen – uten tillegg i prisen. Dette er spennende gruppeturer i alle kategorier, der du ikke trenger å betale ekstra for enkeltrom. Programmet er spesielt tilpasset, blant annet med mange sosiale møtepunkter. På disse singelreisene er det enkelt å bli kjent med nye mennesker og det blir et hyggelig fellesskap rundt opplevelser og måltider. Gruppestørrelsene er normalt små, og maksimum 25 personer per avreise.
Du trenger ikke å være singel for å være med på en av våre singelreiser. Det kan være ulike grunner til at man reiser alene, og du er uansett årsak velkommen med på singelreise med oss.

Se alle våre singelreiser her!