Slik bor du i Albufeira

Resortet ligger sentralt i en rolig del av Albufeira, med kort vei til «The Strip» - som er hovedgaten for restauranter og barer. På vinterstid er tempoet lavere enn på sommeren, men det er fortsatt mange åpne restauranter.

Slik er leiligheten

Leilighetene på resortet i Albufeira er romslige, lyse og har oppholdsrom, separat kjøkken og soverom, bad og balkong. Noen av leilighetene har bassengutsikt (mot et tillegg i prisen). Kjøkkenet er godt utstyrt med komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og kjøleskap. Oppholdsrom/stue har sittemøbler, sovesofa, TV og spiseplass. Badet har badekar med dusj. Soverommene har store senger, leselys og små nattbord.
Leiligheten rengjøres lett fem ganger i uken. Håndklær skiftes to ganger og sengetøy en gang i uken. Kjøkkeninventaret vaskes ikke.

Wifi i leiligheten

Wifi er inkludert i prisen, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi-tilgangen er av middels kvalitet, det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail, men du kan ikke se en film, da tilkoblingen har begrenset hastighet. TV-kanalene sendes via satellitt og kan være ustabile, og tilgangen er av middels kvalitet.

Det er ikke vaskemaskin i leilighetene, men du kan benytte myntvaskeriet på hotellet.

Gjester på besøk

Det er mulig for våre reisende å ta imot gjester i leiligheten. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten kan sove. Prisen for en gjest er 100 euro per påbegynte uke, og det er maks 1 person i 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år er gratis.

Gi beskjed god tid i forkant og betal til verten på stedet.

Fasiliteter i leiligheten

 

Slik er hotellanlegget

Resortet har et lekkert og frodig uteområde med utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) samt solstoler rundt bassenget.

Ingen måltider er inkludert, men du kan kjøpe frokostbuffé. Dette bestilles og betales i resepsjonen.

Vi har et eget stort og hyggelig fellesrom på bakkeplan i hotellet. Her er våre verter tilgjengelige alle hverdager. Alle våre arrangementer foregår i fellesrommet, hvor du også finner et lite bibliotek med et utvalg av norske bøker og noen blader og magasiner.
Hotellet har to restauranter som ofte blir benyttet av våre gjester; en frokost- og middagsrestaurant samt en snackbar som er åpen på dagtid slik at gjester som oppholder seg i basseng- og uteområdet kan kjøpe lunsj, forfriskninger, is og snacks.

Innendørs basseng på hotellet.

 Fasiliteter på hotellet