Slik bor du i Nerja

Gled deg til late dager ved bassenget og hyggelige turer i området. Her får du en oversikt over hva du kan forvente av leiligheten og resortet Las Rosas.

Slik er leiligheten

Leilighetsanlegget er familiedrevet og ligger i et rolig område med lite trafikk. Leilighetene består av oppholdsrom med sovesofa, kjøkken, separat soverom og bad. Alle leilighetene har stor terrasse/balkong og et velutstyrt kjøkken med komfyr og kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister.

Leilighetene rengjøres 1 gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

Wifi i leiligheten

Wifi er inkludert i prisen, og tilgangen er god og stabil. Vi har 2 norske TV-kanaler; NRK og TV2. Signalene blir mottatt via internett og kan til tider være ustabile. 

Det er ikke vaskemaskin i leiligheten, men du kan bruke vaskemaskinen på hotellet. Den er enkel å bruke og koster 3 euro (mynter) pr. vask.

Gjester på besøk

Du kan ta imot gjester i leiligheten, det er en sovesofa i stuen hvor gjesten kan sove. En gjest koster 100 euro for én uke (gjesten kan bli maks 2 uker). Barn under 12 år er gratis.

Gi beskjed i god tid før gjesten ankommer, og betal til verten.

Fasiliteter leilighet 

Leilighetene har hyggelig uteplass.

Slik er hotellet

Hotellet ligger 55 km fra Malaga flyplass, og det tar cirka 1 time med transferbussen fra flyplassen til hotellet. 

Las Rosas ligger i utkanten av byen Nerja. Det er cirka 2 kilometer til Nerja sentrum (Balcón de Europa) og cirka 1,5 km til nærmeste strand. Du vil finne et supermarked 50 meter fra hotellet og lokalbussen stopper rett utenfor butikken.

Det er en del trapper på anlegget og området rundt er kupert.

Det er ikke inkludert måltider, men man kan kjøpe frokost i kaféen til en redusert pris. Åpningstidene er væravhengig.

Fasiliteter på hotellet