Slik bor du på Club Calahonda

På Club Calahonda kan du tilbringe late dager ved bassenget eller nyte alle tilbudene dette hotellanlegget og området rundt har å by på.

Slik er leiligheten

Alle leilighetene er romslige med to separate soverom og oppholdsrom med kjøkken. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin, strykejern og 1 varmeovn i hver leilighet, samt dyner. De fleste leilighetene har god utsikt og gode solforhold på verandaen / balkongen.

Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

Wifi i leiligheten

Wifi er inkludert i prisen, men merk at du vil ikke oppleve den samme kvaliteten som du har hjemme. Wifi-tilgangen er av middels kvalitet, det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail. Du kan dessverre ikke se film, da tilkoblingen har begrenset hastighet. Du kan oppgradere hastigheten for ekstra kostnad i resepsjonen.
Det er norske TV-kanaler – NRK1 og TV2 – i leiligheten. Signalene blir mottatt via internett og kan til tider være ustabile.

Gjester i leiligheten

Du kan ta imot gjester i leiligheten. En gjest koster 100 euro for én uke (gjesten kan bli maks 2 uker). Barn under 12 år er gratis.

Gi beskjed i god tid før gjesten ankommer, og betal direkte til verten. Gjesten må selv kjøpe frokost for de dagene man er på resorten og dette betales direkte til resepsjonen ved ankomst. Kjøp av frokost er obligatorisk for gjestene.

Fasiliteter i leiligheten

 

Ved Calahonda finner du en vakker strand.

Slik er hotellanlegget

Club Calahonda ligger cirka 35 km sør fra Malaga flyplass, og det tar rundt 30 minutter med transferbussen fra flyplassen til hotellet. 

Resorten har restaurant, tennisbane og et lite utendørs oppvarmet svømmebasseng. Du finner oppvarmet svømmebasseng innendørs på Club Marbella, søsterhotellet som ligger 500 meter unna, og dette kan fritt benyttes.
Hotellet ligger cirka 500 meter fra stranden, som cirka 5-10 minutters spasertur. Her finner du en flott strandpromenade i tre hvor du kan gå fine turer.  Fellesrommet til Aller Travel finnes i restauranten på hotellet.

Fasiliteter på hotellet