Slik bor du på Club Marbella

Club Marbella ligger i et rolig og kupert område i Calahonda, nær sjømannskirken. Her kan du tilbringe late dager ved bassenget eller nyte alle tilbudene dette hotellanlegget har å by på.

Slik er leiligheten

Leiligheten er romslig og fin, med stue, kjøkken, terrasse, separat soverom og to bad.

Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin, strykejern og en varmeovn, samt dyner. Leilighetene rengjøres én gang i uken, hvor håndklær og sengetøy skiftes.

Wifi i leiligheten

Wifi er inkludert i prisen, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi-tilgangen er av middels kvalitet, det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail. Du kan dessverre ikke se film, da tilkoblingen har begrenset hastighet. Du kan oppgradere hastigheten for ekstra kostnad i resepsjonen.
Det er norske TV-kanaler – NRK1 og TV2 – i leiligheten. Signalene blir mottatt via internett og kan til tider være ustabile. 

Gjester på besøk

Du kan ta imot gjester i leiligheten. En gjest koster 100 euro for én uke (gjesten kan bli maks 2 uker). Barn under 12 år er gratis.

Gi beskjed i god tid før gjesten ankommer, og betal til verten. Gjestene må selv kjøpe frokost for de dager man er på resorten og dette betales direkte til resepsjonen når de ankommer. Kjøp av frokost er obligatorisk for gjestene.

Fasiliteter i leiligheten

 

Hyggelig kveldsstemning på Club Marbella.

Slik er hotellanlegget

Hotellet ligger cirka 35 km sør fra Malaga flyplass, og det tar oss rundt 30 minutter med transferbussen fra flyplassen til hotellet. 

Club Marbella har restaurant, oppvarmet utendørs svømmebasseng, oppvarmet innendørs svømmebasseng, trimrom, squashbane og petanque-bane. Hotellet ligger cirka 1 km fra stranden, som er en 15-20 minutters spasertur unna.

På hotellet har vi et stort fellesrom/telt hvor våre verter vil arrangere flere ulike sosiale aktiviteter; alt fra dans, foredrag, quiz og visekveld til bingo og vaffelstunder – samt hyggelige sangria kvelder med quiz og dans dersom det er interesse for det.
Du finner et minimarked og restauranter noen få minutters gange unna resorten.

Vi gjør oppmerksom på at det i perioden fra desember 2019 til april 2020 blir noen renoveringsarbeider på hotellet. Det vil derfor bli noe byggestøy (kl. 09.00 – 18.00) i denne perioden. Arbeidet vil foregå i de øverste bygningene, ved resepsjonen.

Dette vil ikke påvirke programmet i teltet eller i restauranten.

Det er mange hyggelige steder å nyte sol og varme på hotellet.

Fasiliteter på hotellet