Slik bor du på Ona Alanda

Gled deg til late dager ved bassenget og hyggelige turer i nærområdet. Her får du en oversikt over hva du kan forvente av leiligheten og resortet.

Slik er leiligheten

Leiligheten er lys, romslig og holder høy standard. Leiligheten har en balkong/veranda, velutstyrt kjøkkenkrok, stue og separat soverom.

Leiligheten rengjøres 1 gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

Wifi i leiligheten

Wifi er inkludert i prisen, men merk at du ikke vil oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi-tilgangen er av middels kvalitet, det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail, men du kan ikke se en film.
Du får tilgang på TV-kanalen NRK1. Kvaliteten er grei, men signalene blir mottatt via internett og kan til tider være ustabile.

Gjester på besøk

Du kan ta imot gjester i leiligheten. En gjest koster 100 euro for én uke (gjesten kan bli maks 2 uker). Barn under 12 år er gratis.

Gi beskjed i god tid før gjesten ankommer, og betal til verten ved ankomst.

Fasiliteter i leiligheten

Resortet har et åpent og fint resepsjonsområde.

Slik er hotellet

Hotellet ligger cirka 35 km fra Malaga flyplass, og det tar rundt 30 minutter med transferbussen fra flyplassen til hotellet. 

Resortet har innendørs svømmebasseng, stort utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) med soldekk og et lite treningsstudio.
Det er restaurant på området som er åpen til frokost, lunsj og middag.

Området rundt hotellet er noe kupert. Det er imidlertid flatt terreng til dagligvarebutikk og restauranter, som ligger 250 meter unna, men litt nedoverbakke til stranden (500 meter). Leilighetsanlegget ligger like ved hovedveien på den siden som vender ned mot havet. Anlegget ligger imidlertid slik til at det er minimalt med støy.

 Fasiliteter på hotellet