Slik bor du i Calpe

Resorten i Calpe har en flott beliggenhet ved havet, rett ved en nydelig strandpromenade.

Slik er leiligheten

Leiligheten har en enkel standard med balkong og fin utsikt. Størrelsen på balkongen og solforhold vil variere noe mellom leilighetene.

Leiligheten har et lite oppholdsrom med kjøkkenkrok, separat soverom og bad (badekar m/dusj). I forbindelse med kjøkkenet er det en spiseplass.  Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV-bord og TV. Soverommene har store senger, nattbordslamper og et lite skrivebord.
Leilighetene rengjøres to ganger i uken, og håndklær og sengetøy skiftes en gang i uken. Kjøkkenutstyret vaskes ikke, og det er kun kaldt vann i kjøkkenspringen.

Wifi i leiligheten

Wifi er inkludert i prisen, men merk at du ikke vil oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi-tilgangen er av middels kvalitet, det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail, men du vil ikke kunne se en film, da tilkoblingen har begrenset hastighet.

Du har tilgang til NRK og TV2, men forbindelsen kan være ustabil, og tilgangen er av middels kvalitet.

Det er ingen vaskemaskin i leiligheten, men en felles vaskemaskin i resepsjonsområdet som du kan benytte mot en liten kostnad. Det ligger også et større myntvaskeri i sentrum.

Fra 2019/20 vil det være mulig for våre reisende å ta imot gjester i leiligheten. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten(e) kan sove. En ekstra gjest koster EUR 100 per påbegynte uke, og det er maks 1 person i 2 uker. Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år er gratis. Gi beskjed god tid i forkant og betal til verten på stedet. Gjesten må selv kjøpe frokost, som betales til resepsjonen ved ankomst.

 

Fasiliteter i leiligheten

 

Slik er hotellanlegget

Resortet ligger 67 kilometer fra Alicante lufthavn, og det tar cirka 1 time med transferbussen fra flyplassen til hotellet.

Resortet har utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) og soldekk med solstoler. Frokostbuffé er inkludert hver morgen. Man kan også kjøpe andre måltider, som lunsj og middag, på hotellet. Dette bestilles og betales på stedet. Du finner også en solrik terrasse ved hotellinngangen.

Resortet har egen bar som er godt brukt av våre gjester. I et hjørne av baren finner du vårt lille kontor hvor våre verter er tilgjengelig alle hverdager. Vi har også et eget rom i 13. etasje, med flott terrasse, som vi bruker som vårt fellesområde. Både i baren, restauranten og i vårt fellesrom arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, spanskkurs, vaffelsteking og underholdning.

Fasiliteter på hotellet