Smaken av Det Gode Liv Albir

Endelig vil mange si, nå som Aller travel starter opp sitt nye reisemål i Albir. Den som gleder seg minst like mye er Salvador Lacarcel som forbereder besøket til de første gjestene.

Foto: Sven -Erik Røed

En kort spasertur fra stranden ligger det elegante Hotel Sun Palace Albir & Spa med fantastisk utsikt over Middelhavet og til fjellene bak Alfaz del Pi og La Nucia. Manager Salvador Lacarcel tar oss i mot med stor entusiasme og vet ikke hva godt han kan gjøre for at vi skal få et ordentlig inntrykk av det familieeide hotellet. Han tar oss ganske raskt ned til restauranten i underetasjen.

Den beste maten i Albir

– Jeg kan akseptere en støvdott på hotellværelset, men ikke at de slurves med maten, sier han spøkefullt og fortsetter med en alvorlig tone om at maten alltid har vært hotellets varemerke og prestisje.
– Dermed kommer gjestene tilbake gang etter gang for også å nyte vårt kulinariske tilbud som varierer stort fra dag til dag med tanke på smak og sammensetning, forteller han.
Vi ser hva han mener når det bæres ut lekkeriene som utgjør dagens lunsjbuffet.

På vei opp til ett av rommene ser vi at hotellet har et spa med boblebad, en badstue og et tyrkisk bad. På området er det også et utendørs- og et innendørsbasseng samt et treningssenter.

VIL DU PÅ TO UKER PÅ TIL “SOMMERLIG I ALBIR”  TRYKK HER

Flere nye muligheter

Velkommen til Albir, smiler Salvador fra terrassen med panoramautsikt mot havet. Bak palmebladene kan vi skimte Calpe som lenge har vært Aller travel´s store langtidsfavoritt. Nå har Aller travel ekspandert i Alicanteområdet og har reiser til Villajoyjosa, Benidorm, Albir og Calpe på programmet. Alle med flygninger direkte fra Oslo Gardermoen til Alicante.

Noe for enhver smak i Albir

Albir har lenge vært et favorittreisemål til spanjoler, nederlendere, briter, svensker og nordmenn. Etter et vellykket grep med å sette i stand stranden som består av runder stener, og en oppgradering av strandpromenaden med Spanias svar på «Walk of Fame», kryr det av turister og fastboende som nyter det yrende lunsjlivet og ikke minst den svale kveldsluften når solen har gått ned. Innover i handle- og restaurantgaten sloss innehaverne om din oppmerksomhet. Stor konkurranse gir deg mange gode tilbud. Ikke minst når det gjelder dagens meny.

Rundtur

Og det er lett å komme seg rundt. Lokalbuss nummer 10, som går i en sløyfe mellom Albir, Benidorm, Alfaz del Pi og Altea koster 1,6 euro per tur. Med påfyllingskort får du rabatt, og blir bare belastet 7 cent for overgangsbillett. Da kan du enkelt få oppleve nabobyene og deres kvaliteter.
Og ikke minst er spaserturen inn til Altea en fin trim. Orker du ikke å gå tilbake, er det bare å sette seg på bussen. Men husk å ha med småpenger hvis du ikke har kjøpt busskortet.

VIL DU OPPLEVE LITT AV COSTA BLANCA? Bli med to uker til ALBIR” TRYKK HER

Vi bor godt på Sun Palace Albir Hotell