Spørsmål & svar om neste års langtidsferie

Den 7. desember åpner vi salget for neste sesong på våre populære langtidsferier – Det Gode Liv.
På våre langtidsferier får du aktive, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Våre dyktige verter gjør alt de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen.

Vi åpner opp for reservasjon av neste års langtidsferie allerede 7. desember i år for avreiser mellom oktober 2021 og april 2022.

Når vi nå lanserer ny sesong ønsker vi å tenke fremover, skape drømmer og håpe på at verden snart åpner opp igjen. Vi forstår at du nok sitter med mange spørsmål på hva som gjelder. For at du skal være klar den 7. desember har vi under besvart spørsmålene som du eventuelt måtte ha. Er det noe annet du lurer på er det bare å kontakte oss.

Hvordan sikrer jeg meg plass på et av resortene?

Den 7. desember sender vi ut nyhetsbrev slik at alle våre abonnenter først får sjansen til å sikre seg en plass på den langtidsferien de måtte ønske. Hos oss kan du reservere en plass, dvs. du bestiller langtidsferien du ønsker, men du betaler ikke inn noe depositum inntil videre.

Hva skjer om jeg ombestemmer meg og ikke vil/kan reise etterhvert?

Ved å holde av en plass nå, så sikrer du plass og en bestill-tidlig-rabatt, men du er ikke bundet til noenting og du betaler ingenting foreløpig. Vi tar kontakt med deg når vi vet det er trygt å reise igjen.

Når skal depositum og totalbeløp betales inn?

Først når vi vet at det er trygt å reise kontakter vi deg for å høre om du fortsatt ønsker å reise. Dersom du da ønsker å reise, betaler du inn depositum. Restbeløp forfaller som vanlig 60 dager før avreise.

Hvorfor skal jeg bestille langtidsferie i disse usikre tider?


Etter et langt og litt dystert 2020 er det viktig å ha noe å se frem til. Mange av våre resort og er populære og blir fort utsolgte. Jo tidligere du bestiller jo større mulighet har du å sikre deg akkurat det resortet og den perioden du ønsker. Vi har også en bestill-tidlig-rabatt, hvor de som bestiller før 15. februar vil få NOK 500,- per person i avslag. Oppgi rabattkode: LANGTIDSFERIE ved bestilling og rabatten trekkes fra totalbeløpet når dette skal betales inn.

Hvilke resort vil bli lagt ut 7. desember?


Vi vil i første omgang legge ut de resort hvor vi har fått positive tilbakemeldinger på at de vil holde åpent som normalt fra oktober 2021. Vi holder en løpende dialog med alle våre samarbeidspartnere, og etter hvert vil det komme flere resort ut for salg.

Her kan du holde av plass for sesongen 2021/2022!

Hva vet vi om avreisedag og flytider?


Det er fortsatt mye som er usikkert for neste sesong, og i mange tilfeller er ikke flytidene satt. Du må derfor være klar over at det kan forekomme endringer i både datoer og tider. Vi vil komme tilbake med informasjon i god tid før avreise.

Hvordan bestiller du tilslutningsbillett?


Vi har avreise fra flere byer i Norge (Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim), men trenger du tilslutningsbillett legger du inn dette i bestillingen. I forbindelsen med første innbetaling vil du bli kontaktet av oss for å bekrefte tilslutningsbillett.

Hvor mye bagasje kan du ha med på en langtidsferie?


I prisen er det inkludert bagasje. Hvor mye, vil bli spesifisert på din bekreftelse. Det er viktig at alle selv kan ta hånd om og bære sin egen bagasje.

Tar dere imot ønsker for hva slags type leilighet?


Har du spesielle ønsker for hvilken leilighet, etasje, osv. kan du legge inn dette når du bestiller ditt langtidsopphold. Vi viderefører alltid alle ønsker til hotellet, men vi kan dessverre aldri garantere at forespørselen blir innfridd.

Husk at du ikke betaler depositum før vi vet at reisen kan gjennomføres, så nå sikrer du kun din plass, helt uten forpliktelser.

Les om våre flotte, unike verter her!