Velkommen til Mallorca!

Gled deg allerede nå til langtidsoppholdet på vår flotte nykommer-resort på Mallorca! Her kan du slappe av, dra på spennende utflukter og ha det hyggelig sammen med de andre som reiser med Aller Travel.

Mallorca er en fantastisk vinterdestinasjon med frodig og grønn natur. Har du lyst på en aktiv ferie er det mye å glede seg til, både på øya og i Palma by. Her er det flotte vandremuligheter med herlige utflukter til både markeder og severdigheter med praktfull arkitektur og rik historie.

Resorten ligger i utkanten av Palma Nova, som er en rolig by. Her er det kun 5-6 minutters gange til stranden. Du finner også et godt utvalg av butikker, restauranter og kaféer – og god bussforbindelse til Palma de Mallorca.
På vinterstid er området rundt resorten rolig. En del restauranter og butikker holder stengt, men noen er fortsatt åpne og skaper en hyggelig atmosfære. Det er småkupert terreng rundt resorten, med noen slake bakker. Den norske sjømannskirken ligger cirka to kilometer unna. Ellers kan du nyte tre flotte sandstrender med en lang strandpromenade.

Vertene ønsker velkommen

Aller Travel-vertene er selve «limet» i langtidsoppholdet, og passer på at alle gjestene har det bra. Vertene har ansvar for sosiale arrangementer, turer i nærområdet og større utflukter. Når du ankommer flyplassen, blir du og resten av gjestene mottatt av en guide, som følger med på bussen til resorten.

Vel fremme på resorten møter du Aller Travel-vertene, som arrangerer et informasjonsmøte på hotellet. Her får du vite litt om byen, fasilitetene på hotellet og hvilke turer og arrangementer som er planlagt. Du blir også invitert med på en byvandring, hvor en av vertene vil vise deg byen og hvor du kan få kjøpt det du trenger.

Det blir også arrangert en velkomstmiddag i spisesalen på hotellet. Dette er en fin måte å bli kjent med de andre gjestene.

Mange aktiviteter

Fire uker går fort på Mallorca! Hvis du vil slappe av i en solseng ved bassenget, er du selvfølgelig velkommen til det. Men hvis du ønsker å få med deg noen aktiviteter i løpet av oppholdet, kan du bli med på mange hyggelige arrangementer sammen med Aller Travel-vertene:

Morgentur: Hver morgen fra mandag til fredag inviterer en av vertene på en rask gåtur langs strandpromenaden. Turen tar 30-40 minutter og egner seg best for dem som liker en rask gåtur og som har gode sko.

Mange aktiviteter: Du trenger ikke sitte alene i leiligheten om kvelden hvis du ikke vil. Flere ganger i uka arrangerer vertene hyggelige sosiale sammenkomster, som quiz, bingo, sang, foredrag, vaffelstunder og kreativt hjørne.

Utflukter: Det blir mange spennende utflukter i løpet av ferien. Palma City Tour er den første utflukten som blir arrangert.  Ellers blir det vandretur til Cap Andritxol, vandring fra Galilea til Calvia, kunstturer til blant annet muséet for moderne kunst, Es Baluard,  Fundacio Miro og til CCA Andratx i Palma.
Det blir også arrangert en tur til mathallen Mercat de l`Olivari Palma.

 

PS!

Hver uke får du et oppdatert aktivitetsprogram. Her kan du melde deg på de arrangementene du synes virker spennende. Du kan også komme med forslag til turer og aktiviteter du har lyst til at vertene skal arrangere.

Utsikt over Palma Nova på Mallorca.

Utflukter på egen hånd

Med lokalbussen kan du enkelt komme deg rundt på Mallorca. Rett ved hotellet finner du en bussholdeplass med forbindelse til Palma, Santa Ponsa og de andre spennende stedene i Calvia. Det tar fra 35 – 50 minutter å reise inn til Palma fra busstoppet nedenfor hotellet. Høsten 2018 kostet bussbilletten 3, 50 € – for fullprisbillett. Fra Palma finnes det gode buss- og togforbindelser rundt på hele øya.

 

Spørsmål og hjelp

Har du spørsmål eller trenger hjelp til noe, kan du gå innom Aller Travel-kontoret på hotellet hver ukedag mellom kl. 10.30 og 12.30. Da vil vertene svare på spørsmål, informere om turer og ta imot bestillinger og betalinger for utflukter. Her får du den informasjonen du trenger, blant annet kart over området, tips om egenutflukter og informasjon om busser og annen offentlig transport i området.

Tilslutningsfly

Reiser du fra andre byer enn Oslo, og ønsker tilslutningsbillett, ta kontakt med oss.
Med en tilslutningsbillett fra oss så er flyselskapet ansvarlige for å få deg videre dersom en forsinkelse gjør at du ikke rekker ditt neste fly. Du vil også kunne ta med deg like mye bagasje innenlands som på utenlandsflyvningen. Tilslutning må bestilles senest 40 dager før avreise.

Velger du å ordner tilslutning selv, anbefaler vi at du kjøper endringsbare billetter og passer på at du har god tid mellom flyvningene. Ved eventuelle endringer eller forsinkelser, må du ordne nye billetter selv og selv dekke disse kostnadene.

Reisedokumenter

2-3 uker før avreise får du tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om ditt langtidsopphold.