Bli med på herlig langtidsferie til Ona Alanda

Reis bort fra kalde og vintermørke Norge og lev det gode liv på langtidsferie på Ona Alanda i Elvira! Bli med på hyggelige turer, sosiale arrangementer og nyt alle de flotte fasilitetene på dette kvalitetsresortet.

Elvira ligger mellom Marbella og Fuengirola på Costa del Sol. Her finner du en lang sandstrand som er helt perfekt for fine turer. Det finnes flere koselige strandbarer og restauranter hvor du kan slå deg ned.

Ona Alanda er en resort med høy standard. Her kan du virkelig lene deg tilbake og nyte ferien.

Leilighetshotellet ligger 5-10 minutters gange (500 meter) fra stranden. Leilighetene er romslige, lyse og av høy kvalitet. Alle leilighetene har balkong eller veranda. Du kan også nyte innendørs, oppvarmet svømmebasseng, treningsstudio, restaurant og et stort uteområde med basseng og hyggelige soldekk. Leilighetene ligger en kort spasertur (250 meter) fra en stor dagligvarebutikk, samt andre butikker og restauranter som finnes i Elvira-området.

Bli med på utflukter til mange av de vakre, små byene i Andalucia.

Vertene ønsker velkommen

Aller Travel-vertene er selve «limet» i langtidsoppholdet, og passer på at alle gjestene har det bra. Vertene har ansvar for sosiale arrangementer, turer i nærområdet og større utflukter.

Vel fremme på resortet møter du Aller Travel-vertene, som arrangerer et informasjonsmøte på hotellet. Her får du vite litt om byen, fasilitetene på hotellet og hvilke turer og arrangementer som er planlagt. Du blir også invitert med på en byvandring, hvor en av vertene vil vise deg byen og hvor du kan få kjøpt det du trenger.

Det blir også arrangert en velkomstmiddag i spisesalen på hotellet. Dette er en fin måte å bli kjent med de andre gjestene.

Aller Travel har et lite fellesrom i hovedbygningen, hvor våre verter vil arrangere ulike sosiale aktiviteter. Populære aktiviteter er for eksempel quiz, bingo og vaffelsteking. Fellesrommet er ganske lite, så noen av fellesaktivitetene vil bli arrangert i et passende møterom på hotellet.

Det vil imidlertid bli full ukeplan og et vanlig «Det gode liv langtidsferie-konsept».

BESTILL OG FÅ RABATT: Her kan du sikre deg 1500 kroner i rabatt på langtidsferie i januar på Ona Olanda.

Mange aktiviteter

Ukene går fort på Ona Alanda! Hvis du vil slappe av i en solseng ved bassenget, er du selvfølgelig velkommen til det. Men hvis du ønsker å få med deg noen aktiviteter i løpet av oppholdet, kan du bli med på mange hyggelige arrangementer sammen med Aller Travel-vertene:

Det er mange flotte utfluktsmål i nærheten, og det settes opp bussturer med norsktalende guide til Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda, landsbyer i Andalucia og Nerja/Frigiliana. Dette er attraktive turer som tidligere gjester har gitt meget gode tilbakemeldinger på. I tillegg blir det arrangert bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella.
PS!
Hver uke får du et oppdatert aktivitetsprogram. Underveis i oppholdet kan du melde deg på de arrangementene du synes virker spennende. Du kan også komme med forslag til turer og aktiviteter du har lyst til at vertene skal arrangere.

Bli med på utflukt til vakte Alhambra.

Utflukter på egen hånd

Terrenget på Ona Alanda og området rundt er noe kupert, så man må være god til beins for å gå turer i nærområdet. Offentlig transport er i midlertid lett å bruke. Lokalbussen mellom Fuengirola og Marbella går to ganger i timen, bare 250 meter fra hotellet. I Fuengirola går det busser til alle byer og tettsteder i Andalucia-området. I tillegg går det tog fra Fuengirola til Malaga, hvor du finner lyntog til de store byene som Sevilla, Barcelona og Madrid.
Turmuligheter i gate- og strandterreng er det mange av. Med lokalbussen kan du komme deg til naturterreng, men turkart er lite utviklet i dette området. Noen av utfluktene som arrangeres av Aller Travel-vertene gir muligheter for å gå turer i naturterreng.
Sjømannskirken ligger 3-4 kilometer fra Elvira, og det er enkelt å komme dit med lokalbuss.

BESTILL LANGTIDSFERIE NÅ: Her kan du sikre deg en deilig langtidsferie i januar for en god pris!

Spørsmål og hjelp

Har du spørsmål eller trenger hjelp til noe, kan du gå innom Aller Travel-kontoret på hotellet hver ukedag mellom kl. 10.30 og 12.30. Da vil vertene svare på spørsmål, informere om turer og ta imot bestillinger og betalinger for utflukter. Her får du den informasjonen du trenger, blant annet kart over området, tips om egenutflukter og informasjon om busser og annen offentlig transport i området.

Tilslutningsfly

Reiser du fra andre byer enn Oslo, og ønsker tilslutningsbillett, ta kontakt med oss.
Med en tilslutningsbillett fra oss så er flyselskapet ansvarlige for å få deg videre dersom en forsinkelse gjør at du ikke rekker ditt neste fly. Du vil også kunne ta med deg like mye bagasje innenlands som på utenlandsflyvningen. Tilslutning må bestilles senest 40 dager før avreise.

Velger du å ordner tilslutning selv, anbefaler vi at du kjøper endringsbare billetter og passer på at du har god tid mellom flyvningene. Ved eventuelle endringer eller forsinkelser, må du ordne nye billetter selv og selv dekke disse kostnadene.

Reisedokumenter

2-3 uker før avreise får du tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om ditt langtidsopphold.