Vertene er limet i langtidsferien

Aller Travel-vertene sørger for å arrangere hyggelige sosiale sammenkomster, utflukter og morgenturer. Vi har fulgt vertene Kristian Bredby og Ragnhild Smestad i to dager på langtidsferie i Albufeira.

Vertene organiserer alt av sosiale sammenkomster og utflukter når du reiser på langtidsferie med Aller Travel. De bor på samme hotell som deg og er tilgjengelige nesten hver dag.

Mandag morgen klokka 07.30 står en sprek og utvilt Ragnhild og venter på en håndfull sporty morgenfugler, som vil starte dagen med en rask tur, noen øvelser og litt strekk og bøy. Hver morgen fra mandag til fredag arrangerer Aller Travel-vertene morgenturer, som er svært populære blant gjestene.

– På disse morgenturene er det en positiv og fin stemning, og mange like godt å starte dagen med en frisk tur med litt puls, forteller Ragnhild. Det bekreftes av Unni Helene Nicolyasen, som er med på tur hver eneste morgen.

-Jeg elsker å gå på tur, så en rask morgentur er helt perfekt for meg!

Hvor vil du reise på langtidsferie? Se alle de flotte destinasjonene her!

Vert Ragnhild arrangerer morgentur på langtidsferien.

Hver morgen fra mandag til fredag er det rask morgentur med Aller Travel-vert Ragnhild Smestad.

Rolig morgentur på langtidsferie

En time senere står neste gruppe klar til tur i resepsjonen. Denne gangen er det Kristians tur til å vise vei:

– Hvor vil dere gå? spør han den morgenfriske gjengen som er klare for dagens første tur.

– Vi vil ha sol og hyggelig terreng, får han som svar, og dermed legger de i vei. Underveis er det flere som humrer og minner Kristian om den gangen de gikk seg litt vill og måtte klatre over gjerder for å komme tilbake på veien. Tonen er munter og spøkene sitter løst.

Nå kan du bestille neste års langtidsferie!

Det er nå du må slå til for å sikre deg langtidsferien neste vinter.

– Det er alltid veldig hyggelig å gå morgentur; vi går i rolig tempo, snakker om alt og ingenting og stopper gjerne for å se på ting vi møter underveis. Det blir gjerne en blanding av humor og livsfilosofi, forteller Kristian.

Vertene er limet i langtidsferien med Aller Travel.

Aller Travel-vert Kristian Bredby tar med seg en gjeng på hyggelig rusletur i nærområdet.

Hyggelig fellesrom

Hver hverdag mellom 10.30 og 12 er det kontortid. I Albufeira er fellesrommet stort og hyggelig, med plass til både et lite bibliotek, oppslagstavle med ukens utflukter og annen informasjon.  Hit kommer folk for å betale for utflukt, låne bøker eller slå av en prat. En som er innom i dag er Trond Berg. Han skal betale for morgendagens utflukt til Lagos, Sagres og Cabo St. Vicente.

– Dette er samlingssted for alle norske gjester. Her har vi vaffelstunder, foredrag og quizkvelder. Det er viktig at alle gjestene føler seg sett, ivaretatt og innlemma i gruppa. Ingen skal være alene hvis de ikke vil, og her blir vi som en stor vennegjeng, forteller Kristian.

Les mer om det flotte leilighetshotellet i Albufeira her

Vertene arrangerer vaffelstunder i langtidsferien.

En gang i uka er det vaffelstund i lokalene til Aller Travel. Denne tirsdagen holder Kristian foredraget “Bacalao; synd, faste og tørrfisk”.

Ikke kjedelig på langtidsferie

Du trenger ikke kjede deg på langtidsferie med Aller Travel. En helt vanlig uke arrangerer Ragnhild og Kristian to bocciaturneringer, vaffelstund med foredrag, en quizkveld med sangria, en heldags fottur til Vilamoura, og et eksternt foredrag, denne uka er det slektshistorie som står på programmet. I tillegg inviterer Ragnhild til to økter med vanngymnastikk i det flotte innendørsbassenget på hotellet.

– For mange er det viktig å være aktiv på ferie, samtidig som man kan unne seg god mat og drikke. Jeg håper vi kan gjøre en forskjell for folk, og være en vitamininnsprøytning midt i mørketida, sier Ragnhild. Hun er ikke tvil om at hva hun liker mest med jobben:

– Å møte så mange hyggelige mennesker, og legge til rette for at gjestene føler seg trygge og glade! Kristian nikker enig:

– Jeg liker å være sammen med folk, i tillegg til å organisere turer og fikse og ordne. Det er veldig givende!