Binder vennskapsbånd for livet

Runar, Cecilie, Ingjerd, Oddvar, Per, Grethe, Paul Morten, Ingrid, Bente og Geir Olaf knytter sterke vennskapsbånd i Benalmádena på den spanske solkysten.

Tekst: Harald Gautneb
Foto: Sven-Erik Røed

Latteren sitter løst når de norske vennene fra Drammen, Oslo, Porsgrunn og Kristiansand legger ut på dagens første tur som går til Dueparken et steinkast fra Det Gode Liv Langtidsferie resort som de har bodd på siden begynnelsen av oktober. En timer senere vasser de på rekke og rad i Middelhavets stille bredd før en deilig og munter lunsj venter med dagens fangst av fisk og lokale viner på menyen.

– Langtidsferie er det beste vi gjør, og allerede nå planlegger vi neste tur med Aller travel til Spania, sier Runar Jakobsen. Sammen med kona Ingjerd trives han godt når sola varmer fra skyfri himmel uten tanke på minusgrader, speilglatte fortau og snømåking. – I februar setter vi oss på flyet til Malaga igjen, sier han. På turen sammen med de gode vennene som har holdt sammen siden velkomstmøtet på Det Gode Liv langtidsferie for snart fire uker siden – varig vennskapsbånd.

SE MER OM DET POPULÆRE RESORTET HER

– Gøy med trim, mener sprekingene Ingrid Thunold, Paul Morten Oredalen, Runar Jakobsen og Ingjerd Jakobsen.

«Får ikke nok av Benalmádena»

– Vi får ikke nok av dette stedet, samstemmer Bente Hansen fra Kristiansand. Vi utforsker nye steder, gåturer, restauranter og severdigheter hver eneste dag, og aller helst sammen med våre gode venner. Derfor kommer vi garantert tilbake hit til Benalmádena som er et nytt resort i langtidsferie-familien til Aller Travel. Det ligger mellom Malaga og Marbella, forteller Bente som rangerer turen med gondolbanen opp til fjellet Calamorro med panoramautsikt, sommerfuglparken, spaserturene til Torremolions og Torrequebrada og de fantastiske badestrendene rett nedenfor hotellet som sine favoritter.

SE HVA SOM ER LEDIG HER

– Vi elsker det deilige klimaet, all hyggen med hverandre og alle de flotte opplevelsene oppholdet gir oss. Dette er det gode liv, slår Ingrid Thunold (t.v) Paul Morten Oredalen, Ingjerd Jakobsen, Runar Jakobsen, Bente Hansen, Geir Olaf Hansen, Grethe Hjortdahl, Per Hjortdahl, Cecilie Farbrot og Oddvar Strøm fast.

«Har aldri blitt skuffet med Aller travel»

– For ikke å snakke om all den gode sjømaten som serveres fra de hyggelige restaurantene som ligger som perler på en snor langs strandpromenaden. Alle råvarene er selvfølgelig dagsferske og blir lagt på grillen. Fisken og sjømaten settes opp på spyd slik at de blir tilberedet på indirekte varme for å beholde saften i kjøttet, sier ektemannen Geir Olaf, pensjonert politimann, som er like reiseglad som sin ektefelle.
– Vi har reist flere ganger med Aller Travel, og er aldri blitt skuffet. Det eneste vi skulle ønske, var å forlenge langtidsoppholdet med fire uker til. Vi blir aldri ferdig med Benalmádena, sier han oppriktig når lunsjen blir servert og stemningen øker i takt med den gode vinen og de gode historiene som blir delt over bordet.

– Her i Benalmádena fant vi gode venner fra aller første dag. De fire ukene på Costa del Sol har gjort oss bare godt, smiler Bente og Geir Olaf Hansen i solen under palmene.

Vi vet vi har truffet blink

Disse gode tilbakemeldingene er som musikk i ørene til vert Trond Samuelsen som har vært med på å starte opp destinasjonen sammen med Aller Travel´s Jonas Askekjær.

– Vi vet vi har truffet blink når vi bare høre positive ting om stedet. Dessuten har vi en usedvanlig morsom, inkluderende, munter og sosial gruppe på tur som gjør mange ting i lag og som helt klart har funnet vennskap for livet, sier Trond Samuelsen.

SE ALLE RESORT PÅ DET GODE LIV LANGTIDSFERIE HER

Vi kaller det ikke avskjedsfest, men gjensynsfest, sier Aller travel´s Jonas Askekjær (t.v) og Trond Samuelsen som vet å skape god stemning for sine gjester.

– Så når vi arrangerer avskjedsfesten, har vi valgt å kalle den for gjensynsfest. At våre gjester ikke bare bruker vårt brede tilbud av langtidsferier, men ønsker å komme tilbake til samme sted gang etter gang, er en bekreftelse på at vi tilbyr noe unikt til våre reisende, sier han.

Hipphipphurra for det gode liv, skåler Runar Jakobsen, Cecilie Farbrot, Ingjerd Jakobsen, Harald Gautneb, Oddvar Strøm, Per og Grethe Hjortdahl, Paul Morten Oredalen, Ingrid Thunold og Bente og Geir Olaf Hansen.

Vil du også på langtidsferie til Benalmádena? Les mer HER

Det Gode Liv Benalmádena

  • Moderne og godt utrustede leiligheter med god standard
  • Utendørs og innendørs svømmebasseng
  • Godt utvalg av restauranter og barer
  • Nærhet til storbyen Malaga
  • Flott strand med lang strandpromenade
  • Flott fellesrom for våre gjester
  • Gode turmuligheter

Les & bestill langtidsferie Benalmadena: TRYKK HER

VI HAR NYTT RESORT VED BENALMADENA HAVN – LES MER HER

LES MER OM LANGTIDSFERIENE