Her er ingen is og holke

Her på Mallorca tenker vi ikke på is, vinter-holke og strøsand hjemme i Oslo, sier Dag og Lisbeth Fosberg mens de kjenner sanden fra stranden varme mellom fingrene.

Foto: Sven-Erik Røed

Tidlig vår

Magaluf er i ferd med å våkne etter vinterdvalen. Det er februar og termometeret viser 19 grader når solen står høyeste på himmelen over Mallorca. Fra en skyfri himmel stråler den sjenerøst og gir oss følelsen av en tidlig vår. Dovne dønninger bryter mot stranden og restaurantene, som har vært stengt noen måneder, får nye malingsstrøk i påvente av en ny turistsesong som starter i mai.

Vårlig: I begynnelsen av februar kommer dagstemperturen opp mot 19 grader.

Drømmested

I høysesongen forvandles Magaluf til et støyende partysted. Det er de 34 nordmennene på Vistasol Apartementos forskånet for. I skuldersesongen strømmet stadig flere langtidsferierende nordmenn til den sjarmerende øya i Balearene. Mange av dem betrakter Magaluf som sitt drømmested når vinteren er på sitt strengeste hjemme i Norge. Et rolig tempo og blide og hjelpsomme Mallorcanere er også en god grunn når mange velger seg Det Gode Liv langtidsferie.

Vil du også til Mallorca på langtidsferie? LES MER HER

Gleder oss

Med nærhet til storbyen Palma, små sjarmerende landsbyer, spennende kulturtilbud, matopplevelser, turmuligheter og ikke minst et sosialt samvær med norske langtidsferierende er det lett å være turist på Middelhavsøya. Hver dag byr dessuten på et rikt og variert program sydd sammen av Mallorca-veteranene Fredrik Gulbranson og Nina Aaserud som har tilsammen 10 sesonger som verter for Aller travel. De gleder seg minst like mye til sesongåpning som gjestene som nok en gang velger seg Magaluf.

Trygghet

«Det er trygt og godt å reise med Aller travel!»
Dag Fosberg (84) og kona Lisbeth Hane Fosberg (81)
etter sin femte Aller travel-tur!

– To ganger tidligere har vi vært på Det Gode Liv langtidsopphold i Albufeira i Portugal, én gang i Calahonda og én gang i Benalmadena – begge sjarmerende byer på Costa Del Sol, forteller ekteparet entusiastisk. Begge to har lang reiseerfaring, men etter at de for lengst har nådd pensjonsalder, setter de pris på at alt er ordnet i forbindelse med det fire ukers lange oppholdet.

Flykter fra snø og is

– Vertene Fredrik Gulbranson og Nina Aaserud står på for oss alle, og gjør ingen dag kjedelig. Siden vi er aktive og kulturinteresserte mennesker passer denne ferieformen oss perfekt. Vi, i likhet med de fleste andre medreisende, flykter fra Norge når det er is og snø som dominerer, og det er svært glatt og vanskelig å ta seg fram. Siden vi ankom Magaluf på Mallorca i starten av februar har vi opplevd sommervarme midt på dagen, sier Lisbeth og Dag.

Levende sentrum

– Det fine med å være her på denne årstiden er at det går mot vår, og at vi dag for dag kan oppleve at turistdestinasjonen våker opp etter vinterdvalen. Palma-by, som bare er en busstur unna, har det samme tilbudet året rundt og er et levende sentrum på øya. Det benytter vi oss av. Takket være Nina og Fredrik får vi alle den hjelp og informasjon vi trenger. Svært ofte er vertene med også utenfor normal arbeidstid og gjør oppholdet til en glede, forteller Lisbeth og Dag som understreker at det innholdsrike programmet selvfølgelig er tilrettelagt for godt voksne.

Les også om langtidsferie på Algarvekysten, TRYKK HER

Det Gode Liv Mallorca

Det Gode Liv Mallorca er destinasjonen for deg som ønsker en aktiv høst eller vinter. På Mallorca er det mange opplevelser i vente, rundt omkring på øya og i Palma by.

  • Hyggelig samhold og sosiale dager
  • Fin innredet leilighet med balkong
  • Nærhet til flere strender
  • Gode turmuligheter i variert terreng
  • Mindre gruppe – stort samhold
  • Innendørs svømmebasseng
  • Flotte utfluktsmål

Bestill Det Gode Liv Mallorca ,TRYKK HER