Lag enkel påskepynt

Vår kreative langtidsferie-vert AnneStina har delt noen enkle påskepynt ideer med oss. Nå som vi har tid til overs, er det ekstra hyggelig å pynte opp hjemme eller glede andre med egenprodusert påskehilsen.
I Calpe holder AnneStina i mange populære aktiviteter som spansk kurs, guided bytur og kreativt hjørne. Bli inspirert av hennes ideer, ta frem sysakene, hente et ris ute og pynte opp med hjemmelaget pynt. Kanskje du traff du noen på ditt langtidsopphold og ønsker å sende en hyggelig hilsen til?

Påskekort:

Ideen til påskekort kan egentlig brukes hele året, bare å variere med motiv og farger. Brett kortene dobbelt, klipp flere hakk i kortet (som under). Klipp ut motiv, du kan finne motiv fra reklame/interiør eller for eksempel tegneserieblader. Lim motivene på «hakkene» i kortet.

 

Påskepynt uro:

Har du noen stoffrester liggende? Da kan du lage for eksempel stoff-egg til en uro. Klipp ut et egg, legg en bomullspad inni. Sy sammen med en tynn tråd i matchende farge. Tre en perle på toppen og heng opp i en gren. Påsken må jo ikke være gul, så dette året har AnneStina valgt andre farger.

 

Isoporegg:

AnneStina pleier å kjøpe med seg isoporegg fra Spania, der er de mye billigere og de veier jo ingenting i kofferten når vi skal hjem. I eksemplene under har hun revet servietter i biter (bare et lag) og limet det på egget. Decoupage lim er det beste å bruke, hvis ikke går skolelim greit. Har du garn liggende, kan dette også brukes til å surre rundt isoporegget.

enkle påske egg

«Med ønske om en hyggelig, trygg hjemmepåske!»
AnneStina

Langtidsferie-vert AnneStina