Legene Beate og Bjørn er din trygghet på reisen

Beate og Bjørn står til disposisjon om du trenger medisinsk behandling. Legen og tannlegen har 20 års erfaring på den spanske solkysten. De har ikke tall på hvor mange nordmenn de har hjulpet slik at de får den trygghet vi trenger på et langtidsopphold.

Foto: Sven-Erik Røed

I Elviria, mellom Fuengirola og Marbella har ekteparet Beate og Bjørn Abraham-Nilsen fra henholdsvis Kristiansand og Risør bygget opp en supermoderne helseklinikk. De har avdelinger i Elviria, Fuengirola, Estepona og Alhaurin el Grande med tilsammen 15 ansatte. Her hjelper de til med alt fra benbrudd, solskader, øre-, nese- og halsoperasjoner til mer alvorlig sykdommer som hjerteinfarkt, kreft og blodpropp. Og skaper trygghet for oss nordmenn.
– Vi gir den behandlingen som til enhver tid er nødvendig og setter i gang tiltak til når vi har med livstruende sykdommer å gjøre. Vi har kontakt med områdets beste sykehus og spesiallegetjeneste og henviser pasientene videre når det er nødvendig, sier Beate Abraham-Nilsen og viser oss rundt i den flotte klinikken.

Lege Beate Abraham-Nilsen, tannlege Bjørn Abraham-Nilsen og sykepleier Tone Eckhoff sørger for at du får en trygg og varm velkomst om du trenger medisinsk behandling under ditt langtidsopphold i Costa del Sol.

«Vi gleder oss til jobben hver dag»

Beate og Bjørn bor og arbeider på et av de fineste stedene på Costa del Sol. Med over 25.000 nordmenn og en stor gruppe svensker og dansker i nedslagsområdet er det mye å gjøre. De bestemte seg for å gjøre som svært mange drømmer om; å flytte til en varmere klima for å bade, sole seg og være aktive hele året uten tanke på ullundertøy og allværsjakker. Sammen med sine to tenåringsjenter er de for lengst integrert i lokalsamfunnet og har like mange norske, som spanske og engelske venner.
– Vi flyttet ikke fra Norge fordi vi ikke liker nordmenn, poengterer Bjørn.
– Tvert i mot gleder vi oss til å ta fatt på jobben hver dag for å gi best mulig hjelp og behandling til våre gamle og nye pasienter. Vi jobber like mye med hjertet for å gi pasientene en trygghet ved å møte de på et språk de kjenner.

Beate Abraham-Nilsen ønsker velkommen til sin moderne og velutstyrte klinikk i Elviria som ligger mellom Fuengirola og Marbella

En trygg langtidsferie med Aller Travel. Se alle destinasjoner, trykk HER

«Her behandler vi og skaper trygghet»

Clinica Nor Med ligger like ved avkjøringen til hovedferdselsåren, Autovia del Mediterráneo, i handlesenteret i Elviria. Beate er allmenpraktiserende lege og spesialist i øre-, nese, og halsmedisin. På klinikken behandler hun også hudsykdommer, fordøyelsesproblemer, løser indremedisinske problemer og utfører plastisk kirurg. På legeklinikken har de også ansatt en osteopat samt at de gir ulike former for massasje.
Bjørn er tannlege og jobber vegg i vegg, og selv om han ikke tar så mye akutt behandling som kona har han mer enn nok å gjøre. Dessuten har Bjørn og Beate personalansvar og eier klinikk-kjeden med alt det som følger med av administrativt ansvar og oppfølging.
– At vi kan nåes 24 timer i døgnet er en helt nødvendig service vi gir for at alle ferierende i vårt området kan være trygge på at de til enhver tid får den nødvendige og riktige hjelp og behandling som de trenger, sier de.

Les også om langtidgjesten vår Gunn LES HER