Slik bor du i Ayia Napa

Melpo Antia Hotel Apartments ligger i sentrum av Ayia Napa. Her får du nesten alt du trenger; fra populære restauranter til et hyggelig bassengområde.

Slik er leiligheten

Leiligheten er moderne og funksjonelt innredet, med et oppholdsrom med kjøkkenkrok og spiseplass, separat soverom, bad og balkong. Alle leilighetene har et greit utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap og vannkoker. Badet har dusj, noen få har badekar. Stuedelen har en sofa/sovesofa og et lite bord, samt TV. Soverommene har store senger, leselys og små nattbord. Leiligheten rengjøres lett fem ganger i uken. Håndklær skiftes tre ganger og sengetøy en gang i uken. Kjøkkenutstyr blir ikke vasket.

Wifi i leiligheten

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi tilgangen er av middels kvalitet, det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail, men du vil ikke kunne se en film da tilkoblingen har begrenset hastighet. Den norske TV-kanalen kan være ustabil, og tilgangen er av middels kvalitet.

Det er ikke vaskemaskin i leiligheten. Du kan enten levere klærne i resepsjonen slik at de vaskes mot en ekstra kostnad, eller du kan bruke myntvaskeriet på hotellet (som et billigere alternativ).

Det er ikke mulig for våre reisende å ta imot gjester i leiligheten.

Fasiliteter i leiligheten

Slik er hotellet

Melpo Antia Hotel Apartments ligger 45 kilometer øst fra Larnaca flyplass. Det tar cirka 1 time med transferbussen fra flyplassen til hotellet.

Leilighetshotellet har 2-3 etasjer, og det er heis i bygningen. Til noen av leilighetene må du gå i trapper. I midten av hotellanlegget finner du et hyggelig bassengområde.

Leilighetshotellet ligger sentralt i byen, kun 5-10 minutters gange fra stranden. Området rundt er flatt slik at man lett kan ta seg rundt, også med sykkel.

På resortet finner du det meste av hva du trenger; flere restauranter, bar, cafe, trimrom, spa og bakeri, og det finnes flere butikker i nærheten. Frankie’s Bar & Grill og Avra er populære spisesteder på hotellet.

Anlegget har to utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) samt et spa og et lite treningssenter i kjelleren. Det er ikke inkludert noen måltider, men man kan kjøpe måltider for deler eller hele oppholdet. Dette bestilles og betales i resepsjonen på hotellet.

Her kan du sitte ute på en varm ettermiddag.

Du finner vårt lille Aller Travel-kontor i resepsjonsområdet. Her vil våre verter være tilgjengelige alle hverdager. Det vil bli arrangert ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, vaffelsteking, felles middager og informasjonsmøter. Dette foregår i vårt fellesrom i kjelleren eller i en av restaurantene på hotellet.

Hyggelig restaurant på resorten.

Fasiliteter på hotellet