Slik bor du på Mallorca

Gled deg til en herlig langtidsferie på Mallorca! Her får du en oversikt over hva du kan forvente deg av leiligheten og resorten.

Slik er leilighetene

På denne resorten finnes det to ulike leilighetskategorier; studioleiligheter og to-romsleiligheter. Alle leilighetene er moderne og av høy kvalitet, med en liten, fin balkong.

Reiser du alene, får du en studioleilighet på 27 kvadratmeter med to enkeltsenger og en sovesofa, eget bad og kjøkkenkrok. Her er oppholdsrom, soverom og kjøkkenkrok i ett. I tillegg er det flatskjerm-TV, spiseplass for 4 personer, mikrobølgeovn, kokeplater, kjøleskap med en liten frysedel og enkelt kjøkkenutstyr. Sengene er av god kvalitet med tilhørende nattbordslamper. Det er ikke vaskemaskin i leiligheten.

Hvis du ønsker kan du oppgradere til en 2-roms leilighet for 2500 kroner ekstra.

Reiser du sammen med noen, får dere en to-roms leilighet, som er på 54 kvadratmeter med separat soverom og dobbeltseng, 2 bad, oppholdsrom med kjøkkenkrok og spiseplass for fire personer. Kjøkkenkroken har kokeplater, kjøleskap med en liten frysedel og enkelt kjøkkenutstyr. I tillegg er det sofakrok med en sovesofa, flatskjerm-TV.

Sengene er av god kvalitet med tilhørende nattbordslamper. Det er også to stoler og et bord på verandaen.

Det er ikke vaskemaskin i leiligheten.

Leiligheten rengjøres to ganger i uken. Det er to sett med håndklær per person, og både håndklær og sengetøy skiftes en gang i uken.

Wifi er inkludert i prisen, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi-tilgangen er av middels kvalitet, det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail, men du vil ikke kunne se en film.
Du vil få tilgang på en norsk TV-kanal, men hvilken kanal det blir får du beskjed om når avreisen nærmer seg. TV-signalet vil dessverre være ustabilt, særlig vil dårlig vær påvirke kvaliteten.

Du kan ta imot gjester i leiligheten. I stuedelen i 2-romsleiligheten finnes det en sovesofa hvor gjesten(e) kan sove. Studioleiligheten har to enkeltsenger og en sofa / sovesofa som kan brukes. Det koster 1500 norske kroner per gjest, per påbegynt uke i maks 2 uker. Gi beskjed og betal til verten på stedet.

 

Fasiliteter i leiligheten 

Oversikt over resorten.

Slik er hotellet

Hotellet ligger 17 kilometer fra Palma de Mallorcas flyplass, og det tar cirka 30 minutter med transferbussen fra flyplassen til hotellet. Resorten ligger i utkanten av Palma Nova, som er en rolig by med kun 5-6 minutters gange fra stranden. Her finnes et utvalg av butikker, restauranter og kaféer – og god bussforbindelse til Palma de Mallorca.

Resorten har utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) og et stort solrikt uteområde med solstoler. Spa og velværeområdet er gratis en gang i uken, og du har da tilgang til badstue, boblebad og tyrkisk bad. Besøk utover dette koster 15 Euro per gang. Eventuelle behandlinger betales separat. Området har også et innendørs oppvarmet svømmebasseng som er gratis hele perioden. Badeklær og badehette må benyttes. Badehette kan kjøpes på hotellet. Hotellet har også et stort, gratis trimrom.

Resorten har døgnåpen resepsjon samt egen kafé/bar, som kan være et godt møtepunkt for våre gjester. Vårt kontor er i resepsjonsområdet/biblioteket hvor våre verter har kontortid alle hverdager. Ellers har vi et eget rom som blir brukt til vårt fellesområde. Her vil det arrangeres ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, vaffelsteking underholdning etc.

Det er fine og moderne bad i leilighetene.

Fasiliteter på hotellet