Vi gir deg det beste av Mallorca

Vi gir deg det beste Mallorca har å by på, smiler Aller travel-vert Nina Aaserud mens hun putter vellagret Iberia-skinke i munnen og tar en slurk hvitvin på det store matmarkedet Mercat de l'Olivar i Palma.

Foto: Sven-Erik Røed

Men det er langt i fra bare lokalmat og vin fra lokale vingårder Nina Aaserud serverer sine gjester. Sammen med Fredrik Gulbranson setter hun sin ære i å gjøre oppholdet til det beste for 34 langtidsferierende på Det Gode Liv Mallorca. De to har 10 sesonger bak seg som verter på Mallorca, like lenge som Aller travel har eksistert. I år de har all grunn til å slå sammen til et slags dobbeltjubileum.

I våre hjerter: Nina og Fredrik elsker Mallorca over alt. Det får gjestene stor glede av.

Her finner du ledige avganger til Mallorca til vinteren: TRYKK HER

Spennende dager

Dagene er ikke kjedelige på Mallorca selv om mye er nedstengt i Magaluf der Aller travel har sitt apartementshotell liggende på en liten høyde mellom Magaluf og Palmanova. Fra mange av hotellrommene hører vi dønningene bryter, og for morgenfuglene er soloppgangen lett å få med seg. Det er nærheten til storbyen Palma og de mange spennende og levende landsbyene i nærområdet som gir oppholdet store variasjoner i opplevelser.

Lommekjent

Nina Aaserud og Fredrik Fredrik Gulbranson er ikke som verter flest. De bruker mye tid på å sette sammen programmer med ulike utflukter og gi sine gjester helt spesielle opplevelser. Med lang fartstid på den sjarmerende øya i Balearene, har de gjort Mallorca til sitt andre hjem. I løpet av disse årene har de lært seg mye, fått mange venner og ikke minst et stor kontaktnett som Det Gode Liv gjestene får glede av. I de dagene vi var på besøk, fikk vi se og oppleve sider av øya som vi ikke hadde klart på egen hånd.

Les også om Det Gode Liv på Algarvekysten, TRYKK HER

Trim hver dag

– Vi skulker ikke unna en eneste dag, sier Nina og Fredrik i god driv langs Palmanovastrendene. En time morgentrim er det svært mange av våre gjester som setter pris på. Og en bedre start på dagen får vi ikke. Selv om det er litt kjølig nå på morgenkvisten, kan vi garantere isfritt underlag, smiler vertene vel vitende at temperaturen kan komme opp mot 19 grader i løpet av dagen – i februar!

Kjeder oss ikke på Mallorca

– Se her, sier Nina og Fredrik og gir oss ukeprogrammet som består av heldagstur til Palma inkludert besøk på fantastiske Bellver Castle, miniatyrlandbyen Pueblo Español, lunsj i gamlebyen og tid på egen hånd. Neste dag frister programmet med marked i Antratx, besøk på det unike kunstgalleriet CCA og felleslunsj hos Dan Paco.
– Lokalbuss og tog til øyas største og eldste vingård, Macia Batle, er også meget populær. For ikke å snakke om byvandring og besøk på La Seu, Palmas berømte katedral påbegynt i 1231. Tilbake på hotellet kan vi tilby streching, dart, vaffelkos, quiz, pianomusikk og ikke minst Ninas populære gulv-Yatzy. Så her kjeder vi oss ikke, sier de entusiastiske vertene.

En perle

– Mallorca er en av de virkelige perlene i Middelhavet. Øya har så mye by på av opplevelser, nærhet til fjellene, Serra de Tramuntana, den vakre og varierte naturen og ikke minst Palma by. Med et godt kommunikasjonsnett er det lett å komme seg rundt. Det tar ikke lang tid før du knekker den koden. Da kan du bruke øyene til å se i stedet for å studere kartet, forteller Fredrik Gulbranson.

Nye veier på Mallorca

«Her har vi fantastiske strender hvor vi bader til langt ut i november»
Verten Nina Aaserud på Mallorca

Nina liker også de korte avstandene, og ikke minst det gode og varme klimaet i oktober og november. Da er det fullt opp med drøssevis av kafeer og restauranter, spennende matmarked og morsomme butikker. Altså noe for enhver smak. Er det noe vi ikke har gjort før, bruker Fredrik og jeg å spørre hverandre før vi setter opp ukeprogrammet. Dessuten snakker vi med våre gjester om hva de ønsker å oppleve, sier Nina Aaserud.

Trygghet på reisen

– Vi ønsker å ha et personlig forhold til gjestene våre, noe som er enklere her da våre grupper er mindre enn det på de populære reisemålene på fastlandet. Å kjenne tryggheten med å reise på denne måten er viktig for mange. Derfor har vi beredskap 24 timer i døgnet, sier Nina og Fredrik som har funnet drømmejobben på behagelige Mallorca.

Det Gode Liv Mallorca

Det Gode Liv Mallorca er destinasjonen for deg som ønsker en aktiv høst eller vinter. På Mallorca er det mange opplevelser i vente, rundt omkring på øya og i Palma by.

  • Hyggelig samhold og sosiale dager
  • Fin innredet leilighet med balkong
  • Nærhet til flere strender
  • Gode turmuligheter i variert terreng
  • Mindre gruppe – stort samhold
  • Innendørs svømmebasseng
  • Flotte utfluktsmål

Les og bestill Det Gode Liv Mallorca TRYKK HER