3 herlige reisemål som forlenger sommeren

Fikk du ikke nok sommervarme, eller synes du høsten kommer for brått? Da skal du bli med til disse herlige ferieperlene som gir garantert sol og deilige temperaturer.

Du trenger ikke reise langt for å oppleve sommer og sol i vinterhalvåret. På Madeira er det sommertemperaturer hele året, mens både Rovinj i Kroatia og Altea i Spania kan by på varme dager helt til november og behagelige, norske sommertemperaturer hele året.

Bli med oss på tur til disse 3 perlene i Europa:

Altea regnes som Spanias vakreste by.

  1. Middelhavets juvel Altea

Altea er en perle av en by, beliggende på Spanias solkyst Costa Blanca. Her er det behagelige sommertemperaturer hele året, og deilig varmt til langt ut i oktober.

I Altea finner du sjarmerende brosteinsgater, vakker strandpromenade, hvitkalkede hus med frodige blomster og et godt utvalg av hyggelige uterestauranter.

I tillegg finner du en vakker strand med krystallblått hav rett ved byen. Altea er også en spennende kunstnerby. Byen har tiltrukket kunstnere som Hemingway og Cornelis Creeswijk, i tillegg til malende kunstnere. Kanskje ikke så rart at byen har en egen blåfarge, Alteablått, som du finner på taket av kirken i byen.

Vi reiser i september, og med på turen får du også utflukter til Alicante og vinsmaking hos vingården Bodegas Enrique Mendosa. Vi bor selvfølgelig svært komfortabelt på 4-sterners hotell med utsikt over det vakre Middelhavet, fjell og landskapet rundt.

BESTILL HER: Se avgangene i høst!

Rovinj er den perfekte kombinasjon av vakker by, herlig hav og mye god mat og drikke.

  1. Den sjarmerende middelalderbyen Rovinj

Rovinj er en svært sjarmerende middelalderby i Kroatia. Byen har alt du ønsker deg av en ferieby; smale brosteinsgater, vakker venetiansk arkitektur, asurblått hav og sjarmerende lokale restauranter. Kroatia er kjent for god mat, og har et kjøkken som er inspirert av både Italia og Hellas. I tillegg produseres det mye god vin i området.

I løpet av turen drar vi på hyggelig byvandring i Rovinj og spiser god lunsj i gamlebyen. Du kan også bli med på utflukt til middelalderbyen Groznjan og vinsmaking av lokal vin på vingården Vino Gortan Pazin, og tur til sentrale Istria. Her dyrkes det nydelig trøffel, som det selvfølgelig blir muligheter for å smake på. Vi reiser også med båt til den flotte venetianske byen til Porec i den vakre skjærgården. Her blir det god tid til å bli kjent med byen og nyte den flotte båtturen. Vi arrangere mange flotte turer til Rovinj og området rundt. Her er våre turer:

På Madeira får du sommer og sol hele året.

  1. Frodige og vakre Madeira

På Madeira får du garantert sol og herlige sommertemperaturer hele året. Her finner du hundretalls forskjellige plante- og blomsterarter og du vil alltid oppleve vakker blomstring. Den portugisiske øya ligger i Atlanterhavet, og her kan du nye fantastisk natur, vandre i tropisk skoger og bade i naturlig oppvarmet basseng – hele året. Den unike urskogen står på UNESCOs verdensarvliste og de unike vanninsgskanalene levadas fra 1400-tallet binder øya sammen med flotte turstier.

Vi bor på et flott 4-stjernes «all inclusive» hotell i den sjarmerende hovedstaden Funchal. Her finner du en vakker gamleby med yrende liv, spennende butikker og hyggelige restauranter og kaféer. Vi besøker også en av øyas mange botaniske hager, og det blir mye egentid og muligheter for å utforske byen og se flere av disse frodige og vakre hagene.

Her finner du en oversikt over alle turene våre til blomsterøya Madeira: