Italia – en evig klassiker

Italia har vært en populær destinasjon i årevis, og det er ingen tegn til at turismen stopper opp.

Hva er det som gjør Italia til en klassiker, år etter år?

Italia ligger vakkert til ved Middelhavet, og har et mildt klima. Siden forhistoriske tider har viktige kulturer og riker eksistert i det som i dag er Italia. Landet har også noe å tilby enhver turist: fra shopping og storbyliv, lange gåturer i grønne landskaper til et glass vin og deilig mat.

Aller Travel tilbyr en mengde turer som dekker det meste som er å by på i dette vakre landet. Besøk verdens største operascene i Verona, oppdag alle de viktige historiske detaljene i Roma når du vandrer gjennom byen, eller smak deg gjennom noen av verdens beste viner i Piemonte. En av våre mest populære reiser er med reiseguiden vår Ole Dyck Madsen. Han har hatt hele 25 sesonger som reiseleder i Italia, og har bred erfaring fra feltet. Han er kjent som en dyktig og kunnskapsrik reiseleder, i tillegg til å være svært hyggelig! Tidligere har turene hans blitt utsolgt på veldig kort tid, og han er populær blant de reisende også.

Turen kalles Oles Italia, og han tar deg med på en reise hvor dere oppdager den rike kulturhistorien, spiser god mat, drikker deilig vin og vandrer gjennom de vakre byene. Turen foregår gjennom den nordlige kysten i Italia. Ole Dyck Madsen viser frem noen av sine favorittplasser, mennesker og hemmelige skatter i Italia gjennom denne turen på 9 dager. Dere rekker igjennom mye på disse ni dagene! Ole Dyck Madsen kjenner også mange dyktige mennesker, så du skal lære mye på denne turen også. En dag er dere på en vingård og skal lære dere mer om tradisjonell italiensk matlaging, og smake på forskjellige typer vin. En annen dag blir dere med ut for å grave opp trøfler.

Etter ni dager er du kanskje både mett, trøtt og klar for å vende nesen hjemover. Eller kanskje du bare vil fortsette reisen? Det finnes mange andre alternativer på våre hjemmesider, om du ønsker å reise til Italia, tilpasset etter hvilke aktiviteter du ønsker å drive med, og områder du ånsker å reise i. Har du ett ønske om å utvide vennekretsen og treffe mange nye bekjentskaper tilbyr vi også egne singelturer, og hele tre av dem går til Italia!